writing-img

Kaj je to?

clock-img

15.06.2006, 10:29

clock-img

violet

pencil-img

63

Živjo.
Imam ne problemček zato se obračam na vas.user posted image bi mogla dobit v torek pa je še vedno ni. Res pa je da imam dokaj neredne user posted image zato ne vem kaj naj naredim. Mislite da je prezgodaj da naredim test? Mogla bi še počakat do sobote, a ne, ker takrat naj bi minilo 32 dni od moje zadnje user posted image . Mi lahko svetujete kaj naj naredim?user posted image Vesela bi bila vsakega odgovora ali pa vsaj spodbude.
Pozdravček, violet.

clock-img

15.06.2006, 10:32

clock-img

Anonimen

Pozdravljena!
Test lahko delaš po enem dnevu izostane user posted image . Tako da mislim da lahko narediš test. Če pa lahko potrpiš pa počakaj do sobote. Želim ti user posted image  pa javi rezultat. lp

clock-img

15.06.2006, 10:35

clock-img

violet

pencil-img

63

Kateri test pa misliš, da je najbolj zanesljiv?

clock-img

15.06.2006, 10:44

clock-img

tosja

pencil-img

3706

user posted image user posted image  Raje še počakaj do soboteuser posted image
Lahko se ti zgodi, da pokaža , da nisi noseča ali pa bo ta druga črtica tako rahla, da boš morala še enkrat delat test.
Počakaj do sobote, pa bo ziher user posted image user posted image .  Do takrat pa bodi mal firbčnauser posted image .Držim pesti -javi!!!!!!!!
lp, tosjauser posted image

clock-img

15.06.2006, 11:28

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Tudi jaz ti svetujem, da počakaš do sobote, vem da je lahko govoriti. Sicer pa sem jaz vedno delala CB in sem z njim kar zadovoljna

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem