writing-img

Kaj je z Rakitno?

clock-img

07.03.2008, 21:26

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Ali katera ve, kako je z Rakitno, z mladinskim zdraviliščem? Ali to še deluje?

Če deluje, ali lahko pediater napiše predlog ali mora to narediti pulmolog?

Ali gredo starši lahko zraven in koliko to stane? So kakšne cenovne ugodnosti za doječe matere, kot je to na primer za spremstvo v bolnici (brezplačno)?

Ali se za to vzame dopust, se dobi bolniška?

Mi smo pravkar 5. v pol leta iz bolnice - tokrat 4. bronhitis (v,es smo prebolevali tudi pljučnice in laringitise). Punčka je stara eno leto in pol, sploh si ne opomore od vseh teh bolezni.

Za preventivo jemo Singulair, nekaj časa bomo še na Ventolinu. Pregled pri pulmologu imamo šele junija.

Hvala za odgovore.

Cvetim...

clock-img

07.03.2008, 21:42

clock-img

Anonimen

Tam je samo še center za zdravljenje anoreksije inbulimije. Žal.user posted image

clock-img

07.03.2008, 22:21

clock-img

andrea

pencil-img

62

Programa: Respiratorni programProgram motenj hranjenja in čustvenih motenj Zdravilišče ima že 80-letno tradicijo na področju zdravljenja otrok in mladostnikov z obolenji dihal. V avgustu 2007 uvajamo nov zdravstveni program motnje hranjenja in čustvovanja.

Podrobnosti pa si poglej si na spodnjem linku.

http://www.mkz-rakitna.si/

clock-img

08.03.2008, 00:44

clock-img

darja72

pencil-img

614

Rakitna je po informacijah njenih nekdanjih zaposlenih bila že skoraj v razsulu. Tako strokovnem kot v tehničnem. Sicer nekaj še delajo, ampak je to le še senca nekdanjega slovesa tega klimatskega zdravilišča za otroke.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

clock-img

08.03.2008, 08:39

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Andrea in Didlinaa, sem videla, da so dodali še program za motnje hranjenja, nisem pa razbrala, ali je to dodatno ali namesto programa za dihalne težave.

Darja, sem spremljala propad Rakitne. Vseeno so bile mnoge mamice, ki so šle tja za dva ali tri tedne z mulčki, zelo zadovoljne. Če drugega ne, dober zrak in mir...

Cvetim...

clock-img

08.03.2008, 08:45

clock-img

zoom zoom

pencil-img

977

Če jaz prav vem še vedno deluje. Sploh pa iščejo eno med. sestro.

clock-img

08.03.2008, 09:21

clock-img

noe

pencil-img

982

IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka

Mi smo pravkar 5. v pol leta iz bolnice - tokrat 4. bronhitis (v,es smo prebolevali tudi pljučnice in laringitise). Punčka je stara eno leto in pol, sploh si ne opomore od vseh teh bolezni.

Za preventivo jemo Singulair, nekaj časa bomo še na Ventolinu. Pregled pri pulmologu imamo šele junija.

Hvala za odgovore.

Isto sva imela midva ful probleme v tej starosti, nazadnje lani februarja, ko nam ga je skoraj zadušilo.Od takrat pa ni dobil še niti enega napada, hvala bogu in tudi bolan še ni bil. Jemleva pa dvakrat na dan Flixotide.
Prej je imel po 8 napadov na zimo, men se je zdelo , da je vseskozi bolan.
Upam, da je sedaj to prerastel, ker alergije so še vedno ostale.
Želim vam , da "prerastete" te napade  tudi vi čimprej. lp

clock-img

10.03.2008, 21:00

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Rakitna je v zelo slabem finančnem stanju. Odobrijo pa vedno manj otrokom. Priporočam Debeli Rtič. Boste lažje dobili. Obratuje skozi celo leto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem