writing-img

Kaj je z ljudmi

clock-img

22.10.2007, 12:05

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

Sem našla na oglasu in je bila tudi slika, da prodajajo NOV stolček za hranjenje.Sem klicala gospo,jo vprašala se da višina regulirat,naslonjalo itd.pravi gospa da da,da je nov in ne rabljen.
Sedaj ga dobim,pa je vse nasprotno in ves zaflacan s hranouser posted image user posted image user posted image

pa kaj je s temi ljudiuser posted image   prodajajo nekaj kaj sploh nimajo oz. sploh ni tako in lažejo.
Sem jo klicala se ne oglasi,bom še poskusila in če ne bo gremo na en izletek in direkt na dom in zahtevam svoj denar nazaj,stol jim pa zabrišem...user posted image user posted image
Sem si mogla dati duška,ker sem res jezna

clock-img

22.10.2007, 12:08

clock-img

Anonimen

Je oglas še gor? Sprintej ga....in ji zagrozi da jo boš prijavila zaradi goljufije če ti ne vrne denarja. Če v oglasu piše da je nov.

Taki ljudje pa so ja. Dosti jih je.

clock-img

22.10.2007, 12:12

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Moj moto je: "Ne kupim ničesar kar prej ne vidim." Ravno zaradi takih ljudi. Res mem da takole okoli prinašajo. Pejd tja in jim povej kar jim gre, takole se res ne morejo norca delat!!!!

clock-img

22.10.2007, 12:19

clock-img

kajalin*

pencil-img

1402

Je mnde res bad,da se ti to zgodi,men se ne more,ker nikol ne bi šla stvari tak kupovat.Pa cote prek bolhe?Halo?Ka seb tud pojerbane cote kupujete,al ka?Ne vem.Ja dob keš nazaj,sigurn to ni fer!

clock-img

22.10.2007, 12:56

clock-img

Anonimen

Katera gospa pa je to? Da ni spet tista, o kateri smo že večkrat govorile. Tudi na Mon-u so.

clock-img

22.10.2007, 13:53

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

Pa kaj si nor, kak imajo srce...

clock-img

22.10.2007, 16:49

clock-img

Petraa

pencil-img

1205

No sem se z Gospo slišala in mi ni hotela vrniti niti denarja niti stolčka ni hotela nazaj.Se je kar prepirala z mano user posted image
Sem klicala njenega moža in sva se lepo zmenila.danes dobim nazaj denar in stolček mu pošljem nazaj
O njegovi ženi nimam lepih besed,gospod je bil pa zelo prijazen,sem mu tudi lepo razložila zakaj vračam stolček

clock-img

23.10.2007, 21:05

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

no, še sreča da je vsaj en normalen...in ne morem verjet da si baba sploh upa kaj rečt, jaz bi bilo tiho kot rit na njenem mestu

clock-img

24.10.2007, 08:47

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

katera pa je to? A je to una špela spet?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem