writing-img

Kaj je zdaj to? - povečane prsi

clock-img

04.07.2007, 21:10

clock-img

inara

pencil-img

135

Jemljem kontracepcijske tablete Logest in prvič se mi je zgodilo, da imam ful povečane prsi, čeprav sem tabletke redno jemala. Je katera zanosila kljub jemanju tabletk? Naj preneham z jemanjem ali je to čisto običajno?

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 5.7.2007 8:00:45 >

clock-img

04.07.2007, 21:20

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz bi na tvojem mestu naredila test. Kdaj naj bi imela M? Obstajajo majhne možnosti, da se zanosi, kljub jemanju tabletk.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

08.07.2007, 19:10

clock-img

matejka ..

pencil-img

57

kljub jemanju KT obstaja 1% za zanositev. lahko imaš povečane prsi zaradi ovulacije ali pa zaradi prihajajoče menstruacije.tako da takrat ko bi morala imeti menstruacijo pa če je ne bo, ti svetujem da narediš test.

clock-img

08.07.2007, 19:40

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Jaz sem imela od tabletk vedno ful povečane in zelo boleče prsi (ko sem šla po stopnicah dol, sem si jih držala, tako so bolele!!user posted image ). Zamenjala sem 3 ali 4 vrste tabletk, pa je bilo vedno isto, zato sem jih nehala jemati. Ko pa sem zanosila, sem imela čisto isti občutek bolečih prsi in tečnosti ter razdražljivosti, kot takrat, ko sem bila na tabletah...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem