IZVIRNO SPOROČILO: Petka09
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica8
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby
Pri niti sedmih mesecih ti je pojedel pico?
Sam res
Naš bo drug teden 8m in se mu še vedno zaletava če najde kak košček v hrani...
Evo, to isto sem se jaz spraševala. Pa tudi, ko je napisala, da poje krus s sirčkom ali marmelado... Naša kruh samo cuza ali pa si ga pregloboko zatlači... V bistvu bi se s koščkom kruha težko najedla, ker bi zelooo dolgo trajalo, pa še to je bolj igra kot hrana zanjo.
Mi je res čudno, da bi otrok, ki še 7 mesecev ni star, jedel pizzo ali namazan kruh. No, mogoče pa se motim, pa nas bo HM84 razsvetlila
. Če je res tako, vsaka čas, bravo mali!
Hehe, ma ne celo pico

potenstan korenček pa bučke sem dala na en del testa, ko sem za naju delala pico. Pa malo mozarelce pa je blo. Potem sem pa testo čist na tanko narezala oz. že skoraj nacefrala, in ga kar nekaj pojedel. Zelenjava je šla pa vsa
Tukaj packa, kar mu je še ostalo
http://img707.imageshack.us/img707/92/dscn1092.jpg Hehe, saj mu dam cel kos kruha, ampak sredinco na mejhne koščke za 1x v usta,ki jih potem namažem z marmelado ali sirčkom, in poje brez problema. Ostale hrane mu niti ne pasiram več, samo pretlačim z vilco. Zmeljem samo, če je zraven meso.
Ga pa nisem nič učila žvečit, je sam pogruntal...očitno ima to po atu, ki zelooo rad je...
Na božični večer je babica skuhala domače njoke...ajejejej...sem mu jih pretlačila z vilicam, zraven pa brokoli....to je bila cela veselica:)
No, da ne boste mislili, da mu že kakšne klobase dajem ali pa kaj takega

V družini imamo 2 majhna fantka, in če babica kuha, potem vse prilagodi njima. Se pravi nič začinjenega in soljenega...
< Sporočilo je popravil HM84 -- 27.12.2009 14:50:44 >