writing-img

Kaj kupiti 3-letnici

clock-img

06.11.2006, 15:10

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Živjo

Kakšna ideja, kaj kupiti 3 letnici za darilo za r.d. Je ljubiteljica Nodija, Nodija pa že ima - plišastega.
Ali imajo še kakšne druge Nodi dodatke? Npr plišasti Uhač? Cena pa do 7000 SIT

clock-img

06.11.2006, 15:13

clock-img

mojca*

pencil-img

533

nodi puzzle, nodi knjigico, posteljnino, nahrbtnik, ali kakšno drugo njej primerno zadevo seveda z motivom nodija...imajo res vse živo.

clock-img

06.11.2006, 15:19

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Nodi DVD, knjigice, nalepkice, sestavljanke in podobno...

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

06.11.2006, 15:24

clock-img

lojzika

pencil-img

1052

Kaj pa baby born jajčko a bi to bilo primerno? Posteljnino bi ji kupila, pa ne vem a ima že veliko poslo ali ne

Še ideje prosim???

clock-img

06.11.2006, 15:31

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Kaj pa tista varianta pri fotografih,ko ti preslikajo zadevo na blazino,posteljnino ali lonček? Pozanimaj se če je to tudi kakšna varianta,da preslikajo tudi kakšno drugo fotko, ne glih original!

Lep pozdrav! K

clock-img

06.11.2006, 16:24

clock-img

Mojca P.

pencil-img

688

Evi je bila pri treh letih ful aktualna tista tabla Pisi-Brisi. Na soncku vem, da sem jo vidla v akciji za 4990 ( jo imam pa ze v planu kupit tudi nasemu malemu). Meni se zdi simpaticno darilo.
Drugace pa so vedno aktualne knjigice, pa se vecne so. Ce ji je vsec Nodi in ce s casopisiom Dnevnik ne kupujejo Nodi knjigic...pa mogoce kupi te. (v Mladinski knjigi jih imajo po 1990-pa recimo kupi 3, lahko pa poskusis v tarfiki vprasat, ce imajo se ostanke prejsnih Nodijev, pa kupis kar imajo-tako smo mi dobili Nodi 1, ker smo prvo soboto pozabili kupiti casopis, ji je pa v trafiki ostal)

clock-img

06.11.2006, 17:03

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

No trina ima jutri roj dan, pa je imela v soboto zabavo. Je pa dobila štempiljke z otroškimi motivi, hlače, pulover, bundo brez rokav, drsalke, postelnino, plastelin, pižamo, lučko za nočno omarico, dve knjigi - ena od Nodija pa tudi tablo piši riši in sladkarije. Nekaj se bo že našlo..

LP

clock-img

07.11.2006, 08:33

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Živjo, predlagam ti Playmais  www.playmais.com/, men se zdi to super in pri nas to trenutno vsi dobivajo za rojstni dan. So pa to tisti mehki valjčki iz koruze, ki jih zlimaš z vodo. Za ustvarjanje je enkratno, ker se ne paca in lahko tudi kakšno pojedo.
Imajo ga pa v trgovinah z igračami.

LP

clock-img

07.11.2006, 08:48

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Prijateljičin fantek bo zdajle imel 3 leta in ker zelo rad gleda fotografije, z mojim sinom pa sta velika prijatelja, bo dobil totalno srčkan foto album (takega luštnega tigra ima gor, pa vse nekaj binglja), not pa vse fotke, na katerih sta fanta skupaj, kakih 50 jih je. Ostane še prostor za prihodnje fotkeuser posted image .

clock-img

18.01.2007, 11:00

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima kaj kupiti triletniku (nečaku), ki ima že praktično vse. Njegova starša sta rekla, da ima oblačil dovolj, raznih igrač pa ima tudi čez glavo preveč in se sploh ne ve s čim igrati (posledica praznikov in dobrih treh mož user posted image ).
Kaj še ostane potem? Glede na to, da je fant ga razni plastelini in take stvari sploh ne brigajo, ker ima preveč energije, da bi sedel za mizo in ustvarjal. In kaj naj potem? Na dan njegovega rojstnega dneva bo tudi krst njegove mlajše sestrice, tako da se bojim da se bo izgubil v vseh darilih. Naj bi bilo torej nekaj takega, kar ne bo odložil v kot in pozabil na tisto že takoj prvi dan.
Imate kakšno idejo prosim? 

clock-img

18.01.2007, 14:02

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Kupi jima vstopnico za živalski vrt.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem