writing-img

Kaj kupiti vzgojiteljici

clock-img

09.07.2010, 13:07

clock-img

čebulca

pencil-img

12

Nimam s tem izkušenj, ampak, baje se kupi nekaj za vzgojiteljico ob koncu leta? Kaj pa? kakšno malenkost? pri nas je tako, da je sedaj v privatnem vrtcu in ima 3 vzgojiteljicie ki se izmenjujejo po dnevih. Kateri pa naj zdaj kupimo kaj, oz. kaj bi kupila, da bi bilo za vse? Neko malenkost, ampak kajuser posted image ?

clock-img

09.07.2010, 13:17

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Jaz bom dala vsaki kavo in bonboniero.

clock-img

09.07.2010, 14:10

clock-img

flik

pencil-img

140

Mi smo dali vsaki domač med + bonboniero user posted image

clock-img

09.07.2010, 14:11

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Mi običajno podarjamo kakšno kozmetiko ali sladke dobrote. Mi običajno podarjamo L'occitane kozmetiko, ki je tudi meni zelo všeč, letos sem podarila olivno olje in kremo za roke iz olivnega olja, čokolado in sadje, darili sta isti za vzgojiteljico in pomočnico, medtem ko tisti tretji, ki pomaga v popoldanskem času, praviloma damo kakšno sladko malenkost + sadje (letos npr. kokosov oreh).

Poskušam biti malce manj konvencionalna od čokolade in kave, rada pač podarim tisto, kar imam tudi sama rada in česar bi bila sama vesela. Pretiravanje pa ni smiselno, ker to ni osnovni namen obdarovanja (zahvala, pozornost).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

09.07.2010, 14:29

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

mi smo pobirali po 4 eur na otroka in vsaki podarili bon za masažo v višini 28 eur

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

10.07.2010, 11:22

clock-img

memole80

pencil-img

480

Par idej:

- ordhideja,
- darilni boni (muller ali masažo),
- unikatna verižica v skrinjici,
- košarica z dobrotami,
- kaktus,
- knjige,....

Mi smo letos kupili vsaki orhidejo z bonom in so bile prav presenečene. :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem