writing-img

Kaj kupiti za darilo

clock-img

08.06.2007, 23:20

clock-img

yaris

pencil-img

549

Kolega ima jutri žurko,ker je dopolnil 30 let.
Povabil je mene in dragega,vendar jaz sploh nimam ideje,kaj mu kupiti za darilo.Je pa oseba,pri kateri sem jaz spoznala mojega dragega,pred dobrimi osmimi leti.In je res kar dober prijatelj.
A mi da katera kakšno idejo???
Ker nebi rada da dava za darilo kakšen darilni bon.

lp

clock-img

08.06.2007, 23:30

clock-img

petra81

pencil-img

733

Če je vajin dober prijatelj, ga vidva dobro poznata in bi mu mogoče kaj v zvezi s kakšnim njegovim hobijem!!

clock-img

08.06.2007, 23:47

clock-img

yaris

pencil-img

549

Hobijev nima,rad pa potuje,kampira.
In doma ful časa preživi na netu. 
Sem ga vprašala kaj bi rad za darilo pa pravi sam dobro voljo,ampak jaz ne mislim hodit prazna na roj.dan.Kakšen alkohol kupovat,pa se mi zdi brezveze,ker nebi imel nič za spomin.

clock-img

09.06.2007, 05:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Prijatelju za 30 let? Nekaj za štos, imaš trgovine, ki so polne take robe user posted image

clock-img

09.06.2007, 07:13

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

Midva sva lani najinemu kolegu kupila časopis, ki je izšel na dan, ko se je rodil. Samo je pa res da je malo pozno za kaj takega. 

clock-img

09.06.2007, 07:34

clock-img

zungi

pencil-img

290

Če praviš da rad kampira in potuje, bi se jaz definitivno navezala na to.
Nevem mogoče kakšno dobro spalno vrečo, nahrbtnik, zraven pa mogoče še zemljevid pokrajine katero še ni obiskal vendar si jo želi....
Heheh, tudi naš prijatelj danes praznuje 30 let - pa sm kr njegovo ženo vprašala kaj si želi in mi je dala par namigov tako da mi je res fulllll lažje zaradi darila.

clock-img

09.06.2007, 08:47

clock-img

purple

pencil-img

1897

Mi imamo navado,da  vsi prijatelji,ki smo povabljeni zberemo skupi in mu kupmo neki orng.Ponavadi to organizira partner slavljenca.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem