cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj kupiti za zaključek leta v vrtcu?

clock-img

31.05.2008, 11:26

clock-img

ona

pencil-img

3685

Malo sem prebrala v spodnji debati o darilih vzgojiteljicam in nisem našla nobenega pametnega odgovora,ker v bistu se razpravlja ali kaj kupit ali pa neuser posted image No,v našem vrtcu smo do sedaj še vedno kupili darilo ob zaključku in pri nas se skoraj vsem staršem zdi tole lepa gesta!
Zdej bi pa rada,če mi lahko svetujete kaj naj jim kupimo,oz.še bolje,če se oglasi kakšna vzgojiteljica!Bi vzeli kakšno darilo za spomin,nabrali pa bomo tam nekje 55€ za obe!
No,ideje(rože odpadejouser posted image )...

clock-img

31.05.2008, 13:48

clock-img

Anonimen

Privoščite jim razvajanje v toplicah, kakšno masažo, dober bonsai,...

clock-img

31.05.2008, 13:52

clock-img

April

pencil-img

5459

IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

Privoščite jim razvajanje v toplicah, kakšno masažo, dober bonsai,...

u, a si že nazaj.... nekam hitro je trajala "bolniška ".
Vse v redu s tabo?

clock-img

31.05.2008, 13:54

clock-img

April

pencil-img

5459

Jaz tud nimam pojma kaj dati. Bomo pa starši skupaj nekaj dali.

clock-img

31.05.2008, 14:45

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Masaža se prileže user posted image  Resno, bon za masažo. Ker tistih spomnikov in rož imajo že dovolj!user posted image

clock-img

01.06.2008, 08:24

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Masaža se prileže user posted image  Resno, bon za masažo. Ker tistih spomnikov in rož imajo že dovolj!user posted image

Lahko da bo ta bon za masažo romal naprej, ker niso vsi "narejeni" za masaže. Jaz ga ne bi kupovala. Mogoče vsaki bon za 20 evrov v Locitanu, tam po moje vsaka ženska najde nekaj zase, no, ali pa za 25 evrov, pa eno čokolado zraven.

clock-img

01.06.2008, 13:21

clock-img

katjandraž

pencil-img

1238

Pri nas bosta dobili vsaka 2 karti za Špas teater za prihodnjo sezonouser posted image

clock-img

01.06.2008, 20:07

clock-img

Anonimen

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem