writing-img

Kaj kupujete za rojstne dneve

clock-img

25.03.2005, 08:53

clock-img

Špela

pencil-img

274

Kaj kupujete za rojstne dneve tetam in stricem itd.? Verjetno nič, če niste v posebno toplih odnosih. Mi pa smo povabljeni na večerjo za r.d. fantove tete.
Vidimo prav pogosto se ne. Veva le da obožuje kaktuse, vendar tega je dobila za Božič od nas. Kaj pa zdaj? Nekaj ne preveč dragega. Problem je ker sama nima ne videorekorderja, ne DVD-ja, ne CD-playerja, torej vse to odpade. Bere posebno rada ne.Rož ne mara. Kako se vam zdi kristalna skledica, napolnjena z bonboni, ali pa darilni bon za savno, masažo? A je to že preveč? Je pa ona kar nekaj daril kupila Aleksu.

clock-img

25.03.2005, 08:58

clock-img

Anonimen

Mi včasih nesemo kakšno simpatično posodo za sadje in jo napolnimo z svežim sadjem!

Bojana

clock-img

25.03.2005, 09:06

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

košara s sadjem, suho sadje, piknik košara s primernimi jedmi...mogoče si zamisliš posebno jed in kupiš vse potrebno (ne vem, npr špageti+cedilo+"zajemalka"), darilni bon, bon za kozmetični salon (manikura, pedikura...), savna, masaža, kopanje...

clock-img

25.03.2005, 10:08

clock-img

Anonimen

Jaz sem enkrat eni samski starejši gospe kupila eno tako lepo skodelo s krožničkom, vanjo pa dala bonbončke in zelo lepo so zavili. Ali pa steklena skleda s sadjem se mi tudi zdi primerno in lepo darilo.

clock-img

25.03.2005, 10:13

clock-img

malika

pencil-img

3199

jaz sama delam odlitke iz gipsa, pobarvam, lepo zavijem in lepo in poceni darilo je tu. :bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem