writing-img

Kaj me čaka po ICSI-ju če ne rata

clock-img

19.10.2007, 16:30

clock-img

maja24

pencil-img

2514

A mi lahko kira pove kaj me lahko čaka po ICSI-ju če ne rata,kakšen je pol postopekuser posted image user posted image

Ela čebela

clock-img

19.10.2007, 17:10

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Greš prvič v postopek?

Jah..potem se odločiš za naslednji postopek....in ponovno....in ponovno...dokler ne rata user posted image

PA naj bo čimprej plusek user posted image

clock-img

19.10.2007, 17:17

clock-img

maja24

pencil-img

2514

JA PRVIČ GREM V TA POSTOPEK,SAM ZANIMA ME KOLK ČASA MORAM POČAKAT NA NASLEDN POSTOPEKuser posted image

Ela čebela

clock-img

19.10.2007, 17:24

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Odvisno, na kateri kliniki si.

Pri dr. Rešu počakaš se mi zdi en ciklus, če gre za splav pa tri. NAj me katera popravi.

No..jaz sem pri Rešu, pa je bil prvi postopek meseca maja uspešen. Julija sem morala na abrazijo, pa mi je rekel - se vidiva čez 3 cikluse. In sedaj oktobra sem spet v postopku.

clock-img

19.10.2007, 17:28

clock-img

maja24

pencil-img

2514

KAKŠNE ENEKCIJE PA DOBIVAŠ'JEST SM DOBIVALA DIPHERELINE PA MENOPUR ZA STOP ENEKCIJO SM PA DOBILA OVITRELuser posted image

Ela čebela

clock-img

19.10.2007, 21:13

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Te popravljam sayurči (brez zlonamernih misliuser posted image )

Počakaš tri cikluse. Pol pa jovo na novo.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

19.10.2007, 21:15

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: maja24

KAKŠNE ENEKCIJE PA DOBIVAŠ'JEST SM DOBIVALA DIPHERELINE PA MENOPUR ZA STOP ENEKCIJO SM PA DOBILA OVITRELuser posted image

Zakaj pa žalosten smajli? A kaj ni blo ok? Prid na Upajmo skupaj na temo IVF ICSI, pa ti bo kuj vse jasno.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

20.10.2007, 07:09

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Te popravljam sayurči (brez zlonamernih misliuser posted image )

Počakaš tri cikluse. Pol pa jovo na novo.

No evo...sem vedla, da bom u prazno ustrelila. user posted image  Ok...tri cikluse počakaš....user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem