writing-img

Kaj mi je ?

clock-img

04.07.2006, 08:45

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Drage punce obracam se na vas,da mi boste znale svetovati kaj mi je...

Z fantom delama prvi mesec na user posted image  , user posted image  ne zamuja,ker se zanjo ni cas,tako,da zaradi tega se nisem kupila testerja,sem pa vseeno zelo radovedna kaj je to...ce je katera imela podobne znake...

Vceraj me je proti veceru zacelo "spikati" na desni strani boka,ampak v visini popka nekje,naenkrat me je zacelo zebsti,in temperaturo sem imela 37.2C. V trebuhu mi tudi ni bilo dobro,me je nekaj zvijalo.Danes se pocutim enako kot vceraj, s tem, da zdaj nimam vrocine.

Kaj mi zna katera svetovati ali bi lahko bili to prvi znaki user posted image  ali mi je kaj druga ?!

Hvala za vase odgovore in nasvete ze vnaprej, lep dan vam zelim....

clock-img

04.07.2006, 08:52

clock-img

Anonimen

baje razsaja neka trebušna gripa user posted image  

clock-img

04.07.2006, 08:57

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Joj, upam, da nimam trebusne gripe user posted image   in da sem user posted image  

clock-img

04.07.2006, 09:04

clock-img

Anonimen

kdaj pa bi mogla M dobit?

clock-img

04.07.2006, 09:09

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

M bi mogla dobiti drugi teden, je  pa zdaj prvi mesec odkar ne jem KT ,zato ne vem,ce bi bila tocna ali bi kaj zamujala oz.nebi bila redna zaradi tega .

clock-img

04.07.2006, 10:40

clock-img

majita

pencil-img

30

Hej!
Tudi mene je špikalo, sem tudi sama pomislila na kakšno gripo. Bolečina se je vlekla cele dneve, nič kaj prijetno. Potem so me pa še neznosno začele boleti prsi. Saj me pred user posted image vedno, ampak ne tako, kot tokrat. Ker pa sva z delala prejšni mesec na user posted image , sem seveda upala ne user posted image oz. user posted image . No in danes se je zgodilo... Zagledala sem velik +. Še ne dojemam! Kar ne morem verjet, da nama je uspelo v prvo.  Upam, da tudi sama ugledaš user posted image .

LP-ček

clock-img

04.07.2006, 12:09

clock-img

Anonimen

Kaj pa če imaš ovulacijo?

clock-img

04.07.2006, 12:53

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Pri nas je trajalo 6 mesecev da sem zanosila po prenehanju jemanja kontr. tabletk. Sem pa imela prvo menstruacijo tako bolečo kot še ne polnim da bi bila. Me je tudi cel čas nekaj pikalo in bolelo potem pa ko je prišlauser posted image me je pa v luft metalo od bolečin.

Želim ti čimprejšnjouser posted image , mogoče pa vam je res ratalo v prvo, zakaj pa ne.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

04.07.2006, 21:57

clock-img

Pandica

pencil-img

5280

Joj majita naj se ti pozlatijo besede, da sem user posted image  .
Se bom malo cakala, da bom zvedela na cem sem... user posted image  ker se tak ni cas za user posted image  , ampak upam,da je sploh ne bo vec user posted image
Tebi pa seveda cestitke user posted image  user posted image  user posted image  

Za ovulacijo pa tudi ne vem,ce bi jo imela,ker se me tako kot me vceraj spikalo ni nikoli.
Je pa res,da me danes ne vec tako mocno in ves cas...je ze malo boljse...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem