writing-img

Kaj mi svetujete...

clock-img

02.05.2005, 16:22

clock-img

smrka

pencil-img

3582

se nisem rodila, vendar moram o nekaterih stvareh ze zdaj premisljevati. Kaj menite, ali je uredu ce 5 mesecnega otroka dam v varstvo starim starsem, medtem ko sem jaz od pon. do petka na tecaju, ki traja po 7 ur na dan? Nevem kako bi izvedla potem dojenje, ce bi otroka dojila :zmeden: Ali bi morala biti z otrokom v tej starosti vec z njim?

zmedena smrka
:nosecka:29t

clock-img

02.05.2005, 16:30

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Oj!
Dojenje ne bi smelo postavljati problema, saj obstajajo črpalke in cel kup pripomočkov za shranjevanje mleka. Morda boš pa tudi že nehala dojiti do takrat.
V 'razvitih' državah gredo mamice v službo, ko ima otrok 2 meseca, pa dojenčki vseeno zrastejo v normalne ljudi. Tebi se bo pa itak vedno zdelo prezgodaj, da bi ga v varstvo dala, tudi pri 1 letu ;).

clock-img

02.05.2005, 16:38

clock-img

Anonimen

Zdaj, če se moraš tako odločiti, potem se moraš. Sicer se pa jaz ne bi vnaprej ničesar dogovarjala, ker se ti res mišljenje obrne za 360 stopinj (po Frediju), ko postaneš mamica.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem