writing-img

Kaj mislite,da bo zdaj ?

clock-img

20.04.2005, 17:35

clock-img

gojska

pencil-img

1128

:rozica::rozica:Evo, spet sem v službi po tej čuveni laparoskopiji.
Imela sem neprehodne jajcevode in tako 0 šans, da bi zanosila. Zdaj je to spucan in s tem sem pridobila 20-30%možnosti da zanosim.:bravo:Vendar naj bi bilo v pol leta, če ne pa v vrsto za umetno (glede na leta in to. )Vseskozi jem bromergon in zdaj sem dobila še klomifen, ki ga nisem imela še nikoli.Naslednjo ovulacijo sem zmenjena za ultrazvok in PTO:ups:ali kako se že reče, ko ti pogledajo kako se obnašajo plavalčki tik po odnosu ??)
Malo sem vam napisala kako stvari stojijo. Seveda sem bila ful vesela, ker to so same dobre novice. Ampak zdaj me pa že dvom črviči. No, pa da ne bom jamrala.
Lepo se imejte !
Najbrž vas bom še ful spraševala okoli vsega.
:sloncek:goja

clock-img

20.04.2005, 18:47

clock-img

ameli

pencil-img

871

Goja, samo pogumno v boje :bravo::bravo::bravo:

clock-img

20.04.2005, 18:55

clock-img

emaa

pencil-img

7450

goja kdaj pa si imela laparo?
Me veseli, da so vse poštimali:bravo::bravo::bravo::bravo:

clock-img

20.04.2005, 18:55

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Goja, držim pesti:miska::miska::miska:

Tinka

clock-img

20.04.2005, 19:01

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Goja me veseli, da si laparoskopijo dobro opravila in da so sedaj ovire odstranjene. Zdaj pa le veselo na delo in :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da boš kmalu :nosecka:

:pika:

clock-img

20.04.2005, 19:45

clock-img

miska2004

pencil-img

635

Lepo, Goja, da so ti jajcevode spucali, vesela sem zate, da se premika!
Zdaj pa bo, res kmalu!! :angel:

Vso srečo:miska:

clock-img

20.04.2005, 20:48

clock-img

lumpy

pencil-img

874

GOJA!
Saj bo, ne skrbi. Sedaj si že tako daleč, da nekaj sigurno bo. Te pa čisto razumem, da si že naveličana vsega, saj sem že jaz na trenutke kar živčna, pa sem v bistvu še čisto na začetku vsega. No vsaj tako daleč sva prišla, da sva začela hoditi v ambulanto za neplodnost. Tako da tudi jaz upam da nekaj bo. Čeprav se tako vleče vse.

VSO SREČO :sloncek:

clock-img

21.04.2005, 08:49

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Oj., Goja, mene pa zanima zakva se je bromergon? A je kej za jajcevode, namreč tud sama sem šla isto pot kot ti z neprehodnimi jajcevodi.

Hvala! :rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem