writing-img

Kaj mu je?

clock-img

13.08.2007, 11:36

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Naš 15 mesečnik je v zadnjih treh dneh postal izredno naporen, a nikakor ne morem ugotovit, kaj je z njim narobe. Noče jest, samo pije, nonstop je zaspan, siten, nič ni dobro, vse tlači v usta, veliko joka, se hitro razjezi. Vse to bi lahko bilo posledica izraščanja zob, vsaj tako sem mislila. Vročine nima, a danes sem opazila, da ima na trebuščku čisto drobne komaj vidne rdeče pikice. Sicer ne vem, če bi lahko bilo kaj povezano, a vseeno. Naša pediatrinja je na dopustu, zato ne bi rada šla k dežurnemu zdravniku, ker se mi ne zdi nič kaj nujnega, a vseeno me zanima, kaj bi to lahko bilo?

Hvala.

clock-img

13.08.2007, 11:40

clock-img

digi

pencil-img

986

Jaz bi rekla, da skoraj zagotovo zobki.... pikice pa morda čist slučajno... počakaj par dni potem pa boš videla in se odločila kako dalje

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

clock-img

13.08.2007, 12:04

clock-img

živa

pencil-img

2366

Lenika, kaj pa peta ali šesta bolezen (morda netipični)?

Lp,

živa

clock-img

13.08.2007, 12:26

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja, sem pomislila tudi na peto bolezen. A pri peti bolezni je značilna telesna temperatura in izšuščaji na obrazu(vsaj tako sem prebrala), tako, da ne vem. Bomo videli kako bo, v četrtek pa tako ali tako pride pediatrinja iz dopusta in če se stanje ne bo izboljšalo, se bomo šli pokazat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem