cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj na balkon?

clock-img

26.03.2008, 13:37

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Čimprej moramo urediti balkon, ki po selitvi še ni prišel na vrsto. Sedaj so na njem tiste ogabne rdeče ploščice, pa bi dali nekaj čez, ampak ploščic ne bi imela. Kaj predlagate? Bi pa bilo fajn, da bi se lahko kakšno dopoldne, ko sonček sije nanj tudi otroka gor igrala (no, na enega še čakamouser posted image ).

clock-img

26.03.2008, 13:39

clock-img

Anonimen

les - teak

clock-img

26.03.2008, 14:02

clock-img

Anonimen

Umetno travo.

clock-img

26.03.2008, 14:05

clock-img

Anonimen

Imam travo, letos bova menjala in dala les tako kot je LARA napisala. Trava mi ni všeč k je hitro svinjska, pa še ko je dež je pol še par dni mokra in ne moreš nič počet na balkonu.
Pa še ful ful lepši mi je les. Res lepo pride.

clock-img

26.03.2008, 14:12

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Ta les je verjetno drag, a ne? Kje pa ga imajo? Pa kdo ga polaga?

clock-img

26.03.2008, 14:14

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

mivko? user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.03.2008, 14:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.03.2008, 14:27

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Mogoče kaj  takega ?

clock-img

26.03.2008, 14:56

clock-img

aluš

pencil-img

704

Odvisno za koliko časa rabiš imet. Jaz predlagam travo. Mi imamo že kar nekaj let umetno travo, se kar ne morem odločit za tisto klasiko - ploščice. Travo vsako soboto posesam, mokra niti ni, ker je dost nadstrežka. Je pa tako fajn toplo in predvsem maehko za moja mulčka. Umazana niti ni, jo 1x letno s parnim globincem posesam, za čez zimo, ko ne uporabljamo balkona, pa zvijem skupaj in spravim.

clock-img

26.03.2008, 15:39

clock-img

Anonimen

Bangkirai? Polaga se ga na terase, je idealen les za zunaj, edino bos ni fajn po njemu hoditi, ker se trstiči ali kako se že reče. Trske odpadajo, no user posted image user posted image user posted image .

Mogoče tukaj:
http://www.kerin-povirk.si/ponudba/talne_in_stenske_obloge/
http://www.slovenijales-trgovina.si/articles.php?tPath=5_17
http://www.maramo.si/bangkirai.htm

Pa drugi tropski lesi (Teak, merbau) tudi pridejo v poštev. Ne rabijo vzdrževanja, s časom sicer postanejo sivkasti, ampak to lahko preprečiš z vsakoletnim mazanjem s tikovim oljem.

clock-img

26.03.2008, 21:31

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

s časom sicer postanejo sivkasti

To je naravna zaščita lesa, ki jo povzroči UV sevanje in preprečuje razpad lesa. Tko da je to čist fajn.
Nekoč je bila za zaščito lesa le ta možnost pa mazanje s krvjo goveda seveda.
No za zunanje lesove oz. leseno kritino so sušili les da je ratal siv, unga za noter so pa s krvjo premazali.

clock-img

27.03.2008, 09:07

clock-img

Anonimen

Vem, Pikec, mene sivina ne moti, ene pa in če hočeš ohraniti naravno barvo, potem je pač treba mazati z voskom ali oljem.

Najboljši so tropski lesovi, imajo tudi 50 letno dobo, naši (macesen, bor, smreka), držijo ene 15 let, poleg tega spuščajo smolo. So pa seveda cenejši.

clock-img

29.03.2008, 08:16

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Jaz bi dala les.
Jaz nisem za npr. travo, nikakor.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem