writing-img

Kaj naj?

clock-img

19.03.2007, 09:59

clock-img

Anonimen

Sama sebi se zdim smotana in zaradi tega, ker ne vem kaj naj sem tečna in zoprna...

...saj vem ,da se bom morala samam odfločit, ampak vseeno je lažje, če nekomu "poveš"...

...z dragim imava še leto in pol starega user posted image , za katerega sva se kar dolgo trudila (skoraj 3 leta) in meni je bilo vsakič, ko je prišla M. neskončnu hodo in grozno. Že kmalu po porodu sva se zmenila ,da bi mogoče imeli še enega user posted image . Sedaj pa moj dragi naenkrat ne kaže nobene želje po tem in ga moram skoraj prositi za vsak seks user posted image ... Poleg tega me je pa groza spet vsakega razočaranja ob M user posted image ...

...po drugi strani sem pa že toliko stara, da si ne morem privoščiti nekaj letnega čakanja in me je groza, da bi si čez par let začela očitati, da nisem nič naredila...

...skratka groza me je vsakomesečnega razočaranja

clock-img

19.03.2007, 10:04

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Roko na srce...to kar si napisala tukaj moraš obvezno povedati tudi svojemu dragemu. Morda ima on kakšne druge pomisleke, zakaj ni tako navdušen. Morda se mu samo zdi malček zgodaj. Pogovori se z njim. Če ti je težko pa sprintaj tvoj prispevek in mu ga pomoli pod nos in reči: "Težko mi je začeti to temo ampak bi jo rada. Tole sem napisala na forumu." Ne obotavljaj se. Komunikacija med parterjema je zagotovo hudo pomembna pri teh rečeh. Srečno!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

clock-img

19.03.2007, 10:41

clock-img

ur+sa

pencil-img

769

ja res je naprej povej to partnerju..prasaj ga kaj ga muci, ob želji za se enega otroka... nato pa veselo na delo, ker čćas res hitro beži, bolj prej kot pa nikoli, in potem se zreš celo življenje...

pa srečno.

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem