writing-img

Kaj naj jem?

clock-img

13.12.2006, 18:49

clock-img

Liona

pencil-img

540

Ojla,

imam manjšo težavo za katero ne vem, kako jo odpravit. Sem v 13t nosečnosti. Prejšnji teden sem uspešno opravila NS. Od začetka do danes sem se zredila za 3 kg. No, kile niso težava. Zaenkrat user posted image .
Problem je v tem, da karkoli pojem me napne! Pred user posted image  nisem imela nikoli teh težav, zdaj pa je to tako pogosto, da je že nadležno. Zaprta nisem, saj grem na veliko potrebo vsaj enkrat na dan, ampak po vsakem obroku tako napeta kot da bi pojedla ne vem koliko fižola... Kaj predlagate? Je imela katera podobne tegobe?

Hvala vam za odgovore

clock-img

13.12.2006, 19:18

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Liona, jaz mislim da to enostavno spada zraven. Jaz imam namrec enake tezave, pa veliko drugih noseck pravtako.
Tako da ne vem, poskusi bolj pocasi jesti, manjse obroke, ali kaj takega. Ampak ce zares kaj pomaga, pa skoraj ne verjamem.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

13.12.2006, 21:00

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Tudi jaz mislim, da to spada k nosečnosti. Tudi mene če karkoli pojem napne. Tako, da se ne sekiraj. user posted image
Sej bo po nosečnosti bolje.
Jaz sem danes v 12tednu 6/7 tako je rekla ginekologinja in sem se zredila za 1,2 kg. Tudi pri meni niso kilogramo težava. Vsaj nekaj zaenkrat.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem