writing-img

Kaj naj ji dam......?

clock-img

12.03.2005, 18:39

clock-img

lin

pencil-img

2504

Ciao!
Prosim pomagajte mi,kaj naj dam moji 8.mes.punčki zvečer za jest.:zmeden:
Do sedaj smo imeli okoli 19-19.30 gres(keksolino,rižolino.......)in pol pred spanjem (20-20.30)pa še mleko,samo zdaj je nastal problem,ker mi že slab teden noče več jesti gresa(rižolinota,keks........):zmeden::((
Mislite da se ga je prenasitla?Pa sem imela zmeraj najmanj 4 različne škatle odprte da sem ji res vsak dan dala drugega.Naj omenim da kakšni piškoti v mleku ali te papice na stekleničko nepridejo v poštev,ker nemara nič gostega na stekleničko,samo čaj,sok ali mleko.
Pol pa se ponoči zbudi dvakrat-trikrat (prej enkrat)in hoče jest ker je lačna.
lep pozdrav

clock-img

12.03.2005, 19:16

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jeti,zdaj si me pa nasmejala s to dieto!
Ma danes ji bom probala dat malo zelenjave:zmeden:

clock-img

12.03.2005, 20:36

clock-img

taj2004

pencil-img

444

Probaj z vecjo luknjo na flaski pa ji v mleko del ,rizevo kasico pa kak biskotek ..Mogoce bo pa slo?

:sloncek::sloncek::sloncek:Lp Petra

clock-img

13.03.2005, 00:32

clock-img

lin

pencil-img

2504

Oj Tajko ma sej veš kakšna je Lin in kolko različnih cucljev in flašk imamo tiste kupljene in tiste doma narejene (večje luknje)pa ni šans da bi na flaško kaj gostega jedla,danes smo probali zelenjavo pa je pol po mleku malo bruhnla-polivala:zmeden:

clock-img

13.03.2005, 07:17

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj lin...Zara tud noce gosto jest po flasi,vedno samo mleko zvecer in zjutrej,ma to je noro...

clock-img

13.03.2005, 12:03

clock-img

lin

pencil-img

2504

Zara!
res je noro,ker recimo če je zaspana noče na žlico in niti goso na flašo pol pa samo mleko spije in je hitreje budna ker je lačna,ponavadi pa je blo tako da okoli 19 bil gres......in pol b20 pred spanjem še mleko:zmeden:

clock-img

14.03.2005, 13:09

clock-img

Anonimen

Lin, si že probala skuhat polento?
Jaz sem našemu tud tko vsak večer dajala...grisolino, keksolino, rižolino...pa se je kar naveličal. Potem sem mu pa polento skuhala in zalila z Aptamilom. Je jedel, kot za stavo :)

clock-img

14.03.2005, 13:40

clock-img

lin

pencil-img

2504

Kristina!
Bomo probali pa bom poročala kako je blo.Hvala

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem