cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj naj kupim...

clock-img

16.03.2007, 17:23

clock-img

Anonimen

... prijateljici za zahvalo, ker mi je za en teden posodila avto?

Res sem ji ful hvaležna za to, kar je storila. Vozim se namreč v Ljubljano v službo in bi drugače prihajala dve uri kasneje domov.

Hura za take prijateljiceuser posted image user posted image user posted image .

Kaj predlagate? Ima pa dva otroka- eno dveletnico in enega 0,5 mesečka. Naj kupim njej ali celi družini? Samo ne bi kakih praholovilcev.

Že vnaprej hvala za ideje.

clock-img

16.03.2007, 17:40

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Natankaj ji avto, pa na večejo jo pelji....user posted image

drgač pa lepo, da imaš tako prijateljico.....jaz jo imam tudi...oz. od nje mož mi velikokrat posodi avto....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

16.03.2007, 17:43

clock-img

Anonimen

Ja, to  itak, da ji bom natankala avto in še v avtopralnico sem ga mislila peljat. Ampak kaj za v rokouser posted image ???

Večerja tudi ni slaba ideja. Hvala.

clock-img

16.03.2007, 18:34

clock-img

jooly

pencil-img

932

kupi ji kakšno tisto majhno knjižico o prijateljstvu

clock-img

16.03.2007, 23:08

clock-img

blak

pencil-img

660

Ti kar sam njo počasti. Jaz bi tega bila najbolj vesela.

clock-img

16.03.2007, 23:11

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Tvoje iskreno prijateljstvo ji bo ziher največ pomenilo. Če pa bo še tank poln bo pa sploh super. Ji boš že kdaj vrnila kakšno uslugo. Saj zato pa smo prijatelji, a ne?

clock-img

16.03.2007, 23:23

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Še preden sem prebrala odgovore, sem pomislila...večerja bi bila fajn user posted image .
Ker si napisala starost otrok, predvidevam, da si razmišljala tudi o tem, da bi kaj otrokoma kupila...raje vprašaj prej, kaj rabita, da se ne boš brezveze keširala. Jaz sem namreč za svojo novorojenko dobila letos že dva zimska kombinezončka, pa še dva sem imela že doma - rabljena. Vprašaj me, kolikokrat jih je imela oblečene user posted image
Ali pa kakšno karto za celodnevno kopanje recimo v Atlantisu, ali kaj podobnega.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem