writing-img

Kaj naj naredim?

clock-img

14.09.2007, 21:31

clock-img

Anonimen

S fantom sva se odločila da bova začela delati na tem da user posted image , vendar sedaj ko je napočil ta čas ko bi moglauser posted image  ga je kar naenkrat postalo strah in ima pomisleke, meni pa se bo zaradi tega zmešalo ker si tako močno želim user posted image , kaj naj naredim

clock-img

14.09.2007, 21:34

clock-img

Anonimen

Počakaj da ga strah mine.

clock-img

14.09.2007, 21:48

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

S priganjanjem ga boš še bolj prestrašila. Daj mu malo časa, pogovarjajta se.

clock-img

14.09.2007, 22:01

clock-img

Erin

pencil-img

7060

Jaz sem tudi mislila da se bo moj ustrašil, toda ko je do dejanja samega prvič po tem pogovoru prišlo je kar sam spustil noter...user posted image ne ga silt, nej sam zbere pogum...če si je resnično želel tudi on ko sta se o tem pogovarjala bo do user posted image sam prišel in te prijetno presenetilll...držim pesti da čimprej...user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

clock-img

14.09.2007, 22:11

clock-img

Anonimen

Upam da ga bo res minilo ker včasih dobim občutek da se sam boji sprememb v življenju nasplošno. Problem je samo še v tem ker on misli da bo sam enkrat spustu in bom kar noseča in bolj ko mu razlagam da to ne gre kar tko bolj me mineva potrpljenje, nažalost sem taka da ko nekaj hočm še posebaj otrok me ta njegov strah tok zaboli, da ne znam opisati.user posted image

clock-img

15.09.2007, 07:48

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Poskusi ga tak razvnet, da sploh ne bo imel časa študirat na to, da delata otroka ... mogoče se bo zrelaksiral. Pa nasplošno ne seksat sam zato, da naredita otroka. Se lahko tudi on počuti, kot mašina za otroke delat, še posebej, če si drugače jezna zato nanj.

MONTIGNAC

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem