writing-img

Kaj naj naredim?

clock-img

01.03.2005, 09:28

clock-img

simonetta

pencil-img

67

Že od 1.tedna našega malega si izčrpavam mleko,včasih pa sem mu morala dodati tudi kakšen obrok aptamila,ampak redko(recimo 1 obrok na 3 dni),sedaj pa,ko je star 7 tednov seveda zahteva več mleka in prišli smo na to:moje črpanje mleka doseže po ene 9 urah še ne za obrok malega pa še prav matram se da dobim vsaj toliko.Ali lahko preneham s črpanjem?Kako?Ali bo kaj narobe z dojkam?:zmeden::zmeden::zmeden:
LP:sloncek:

clock-img

01.03.2005, 09:30

clock-img

Anonimen

Zdaj ti bom jaz napisala to, kar sem tule med debatami že tisočkrat zasledila: izčrpaj si samo toliko, da napetost v dojkah popusti.

clock-img

01.03.2005, 09:35

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Pri prvem je bilo točno takole:

Moj:modri:korenjak je že iz porodnišnice popol 80 ml dodatka Aptamila, jaz sem "dojila" cca 1 mesec in pol in v najboljšem času sem napumpala le 30 ml svojega mleka, pa še tega ni maral.

Je patronažna takrat odločno svetovala, naj preneham z matranjem, ker je potem samo razdražen in smo nadaljevali samo še z Comformilom, ker je ime hude krčke.

In tudi tokrat pri drugem kaže podobno, tako da...:zmeden2:

pa-pa, Mina1, na sveže mamica drugemu:modri:

clock-img

01.03.2005, 09:42

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

če se boš odločila nehati izčrpavati potem pij zelo malo tekočine - količina mleka se občutno zniža, pa seveda nasvet od Splišni in kmalu bo konec

clock-img

01.03.2005, 10:02

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Jaz sem počasi zmanjševala črpanje...Prej sem črpala 5 krat na dan, potem nekaj dni samo 3krat itd...da sem čisto nehala...

Včasih so zdravniki celo dajali tablete, da je mleko nehalo nastajati, zdaj pa ne več:zmeden:

clock-img

01.03.2005, 11:00

clock-img

simonetta

pencil-img

67

Ali lahko nastane zatrdlina pri tem,ko si bom izčrpala samo toliko, da napetost popusti?

clock-img

01.03.2005, 13:49

clock-img

Alika

pencil-img

195

Jz sm tud nehala dojit,ker sem imela premal in k sm malemu enkat dala flašo ni hotu več vlečt pr men.Pa sem se pol par dni matrala z izbrizgavanjem.Sm sam tolk časa brizgala dokler se mi je zdel,da konkreten teče.Torej tolk,da me ni več bolel v dojkah.

clock-img

01.03.2005, 17:53

clock-img

Anonimen

Pravijo, da ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem