writing-img

Kaj naj naredimo?

clock-img

22.12.2004, 18:43

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Kot ve vse smo v posvetovalnici dobili kapljice AD3 in kot sem tukaj prebrala povzročajo grozne krče kar si pa najmanj želim pri dveh pupikah.Dobila pa sem tudi oleovit iz Avstrije.Zdaj pa ne vem zakaj so sploh te oleovit?Ali za krče ali zaradi vitamina D?Pomoč prosim!!!

clock-img

22.12.2004, 18:47

clock-img

Anonimen

Uf Tina za oleovit ne vem. Kar se AD3 tiče je pa res, da mnogim sicer povzročajo krče, ni pa to pravilo. Lea ni imela nobenih težav. Je pa res, da naj bi imele punčke redkeje krče.
Zato ne vidim razloga, zakaj jima ne bi normalno poskusila dajat AD3, pa če boš imela probleme, pa potem lahko menjaš. Le pazi, da jima jih daš dopoldan, če slučajno bodo krčki, da ne bodo pozno v noč.

Srečno!

clock-img

22.12.2004, 18:56

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Oleovit je isto kot AD3 ali plivitD3. je dodatek vit.D3. vendar pazi, kapljic oleovita se daje manj, jaz sem dajala po 1 kapljico.

clock-img

22.12.2004, 19:50

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mi jemljemo Plivit D3 in nimamo nikakršnih problemov.
No, razen malo pačenja, ker so ful grenke:)

clock-img

22.12.2004, 20:25

clock-img

Anonimen

Jaz Plivita niti poskusila nisem dati, smo takoj kar začeli z Oleovitom in nismo imeli nobenih krčev.

clock-img

22.12.2004, 20:49

clock-img

Anit

pencil-img

78

Ko jih je moj tamali dobil in sem mu jih dala enih dvakrat in to je bilo tudi vse,ker je pa imel taksne krce da jih nisem mogla nikakor stran spravit.Sedaj pa je star 9mesecev in mu jih sedaj dajem sedaj ko jih pa vzame je pa vse vredu.

clock-img

22.12.2004, 21:11

clock-img

saba01

pencil-img

467

oj
Tudi pri nas je bil :hudicek: ,ko smo dobili AD3 kapljice.Pa smo jih ukinili in začeli dajati pri 3 mesecih sedaj jih pa lepo prenaša.
LP,Sabina:sloncek:

clock-img

22.12.2004, 22:37

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Kaplice Oleovit in Plivit D3 so baje brez vitamina A,zato nam je uporabo teh nasa peziatrinja odsvetovala!

clock-img

23.12.2004, 07:38

clock-img

bori

pencil-img

157

nau res.
mi smo oleovit dobili namesto ad3 in smo jih pridno jemnali saj nas niso nič napenjale. da ne govorim, da smo ad3 dajali 3 dni in se tako drli od napenjanja, da smo ostali popolnoma brez glasu,...

oleovit smo prido jemali do konca,...

lp, Bori ena velika:angel: in ena micena :duda:

clock-img

23.12.2004, 12:40

clock-img

ciciban

pencil-img

320

Mozno! Ne bom nic trdila,ker smo po nasvetu pediatrinje potem uporabljli kar AD3 in se res nisem prepricala,a druge vsebujejo vitamin A al ne.Tudi nasedva je zelo zvijalo,tako da sem nasga poslala po kaplice KOROSKIH lekarn proti krcom,pa je bilo potem res malenkost bol.:zmeden:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem