writing-img

Kaj namesto mleka??

clock-img

23.04.2010, 16:42

clock-img

Sonchek83

pencil-img

78

Meni že počasi zmanjkuje idej kaj naj dam naši pupi, stari skoraj osem mesecev, ker mi je čez dan začela zavračati mleko, niti slučajno ne spravim v njo niti kapljice in kašic in skutk in takih in drugačnih mlečnih zadev seveda rabi čimveč tako da prosim za kakšen predloguser posted image Naj povem, da je samo doma pripravljeno hrano, kakšnih kupljenih zadev sploh ne mara!!

clock-img

23.04.2010, 21:46

clock-img

mini86

pencil-img

6050

ne razumm najbol..a čez dan ji še daješ mleko al kako..a skutke pa grese ma rada..
js mojga ne dojim več čez dan nekje pomoje tud od 8 meseca..ma pa zlo rad nepasirano skuto pa banano, kefir pa ovsene kosmiče not pa včasih dam še zravn al banano al borovnice, skuta+borovnice, za večerjo ma pa čokolino..upam da sm razumela vprašanje in ti vsaj mal pomagalauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

23.04.2010, 21:48

clock-img

mini86

pencil-img

6050

pa gres mu loh skuhaš, pa polento pomoje tud na mleku loh nardiš, pa mleko pa kruh notr, pa žgance pa mleko..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

23.04.2010, 21:49

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Gris, poletna, mlečni riž in razni linoti...to si ji že dala?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

25.04.2010, 20:06

clock-img

Ileus

pencil-img

30

Jaz na mleku kuham gres, polento (sladko ali slano), ovsene kosmiče, kuskus, riž, včasih sem ji tudi naredila "domači puding" iz jajca, malo moke, sladkorja in zakuhano v mleku (čeprav za 8 mesecev je to verjetno še prezgodaj). Če je še na AM, lahko vse zoraj skuhaš na vodi in potem v že skuhano in malo ohlajeno dodaš par meric praha AM.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem