writing-img

Kaj namesto pecilnega praška?

clock-img

19.12.2008, 16:02

clock-img

S@nta

pencil-img

288

Zmanjkalo mi je pecilnega, pa sem na tem, da naredim biskvit, kaj naj dam noter namesto tega, kaj bo če kr brez naredim?

clock-img

19.12.2008, 16:43

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

IZVIRNO SPOROČILO: S@nta

Zmanjkalo mi je pecilnega, pa sem na tem, da naredim biskvit, kaj naj dam noter namesto tega, kaj bo če kr brez naredim? Beton!!!

Če nimaš pecilnega daj malo sode bikarbone al pa kvas...

clock-img

19.12.2008, 17:03

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

za biskvit samo jajca, sladkor in moko. na eno jajce 2 dag moke in 2 dag sladkorja. cela jajca in sladkor močno stepeš, da je bolj čvrsto in zelo naraste, umešaš moko. jajca - beljak so rahljalno sredstvo.

Otroško srce je zaklad

clock-img

19.12.2008, 18:54

clock-img

*sato*

pencil-img

96

Jaz npr. za rolado nikoli ne dam pecilnega, pa je vedno rahlo testo. Testo pa delam po tem vrstnem redu (pa še najmanj dela in umazane posode jeuser posted image ):
-iz beljakov stepem trd sneg
-dodam sladkor+vanil.sladkor
-rumenjake (vse to z mikserjem)
-nato pa z metlico-šibo narahlo primešam moko

Delam pa tako, kot je zgoraj napisano- na eno jajce po dve deki sladkorja in moke.

clock-img

20.12.2008, 09:07

clock-img

zinkazi

pencil-img

347

do nedavnega sem delala isto, kot ti *sato*, potem sem izvedela, da kadar mešaš cela jajca je manj možnosti da skupaj pade, ko je ohlajeno. malo bolj je potrebno vmešati moko, sicer je pa čudovit biskvit, ki se kosa z vsako torto, ki jo delajo profesionalci.

Otroško srce je zaklad

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem