cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj naredite ob odhodu iz službe?

clock-img

02.08.2007, 14:35

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Odhajam v novo službo. Danes sem dobila rešeno odpoved. Ali povabite kam sodelavce na poslovilno čago ALI častite kar v službi? Povejte mi prosim ali prdlagajte s kakšno idejo?

Hvala v naprej!

LP!

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

clock-img

02.08.2007, 14:36

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Jaz bi častila kar v službi z kakim narezkom, pecivom in butelko.  Mi tak praznujemo rojstne dneve.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

02.08.2007, 17:03

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz (zaposlena sem v šoli in to ponavadi za eno leto) ponavadi ob odhodu ne častim, ker vedno upam, da pridem septembra nazaj. Je pa tako, da se zadnjič vidimo ponavadi v začeku julija, potem je pa uvodna konferenca konec avgusta. Takrat pa, če imam novo službo, moram itak bit že v novi šoli, čeprav sem zaposlena še v stari. user posted image  Letos jim pa bom mogoče nesla nekaj sadja in kako pecivo, če me bo glih imelo. Ker so bili tako dober kolektiv.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

02.08.2007, 20:37

clock-img

k1

pencil-img

1649

bi naredila enako kot tanikaa

clock-img

02.08.2007, 20:41

clock-img

kawasakica

pencil-img

1311

pri nas je v navadi, da gremo ob rojstnih dnevih in podobno ven jest.

clock-img

03.08.2007, 13:45

clock-img

2mama

pencil-img

425

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

Jaz bi častila kar v službi z kakim narezkom, pecivom in butelko.  Mi tak praznujemo rojstne dneve.

tako sem tudi jaz vedno do zdaj nardila.

clock-img

03.08.2007, 13:58

clock-img

Anonimen

Jst tudi.

Pa se še iz prejšnjih služb s sodelavci še vedno dobivamo PO službi. Tudi ko so drugi s firme odhajali smo se vedno zunaj dobili, ker nas je ob mojem odhodu zasačila Grozilda. Ob 19:00 v posl. prostorihuser posted image

clock-img

04.08.2007, 10:03

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Čestitam za novi job!user posted image user posted image user posted image

Jaz bi ziher kaj častila, kakšen narezek ali kračo. Običajno imamo take zadeve kar v službi ali pa ob kakšnih pedagoških konferencah, ko obveznosti združimo s prijetnim in je večina sodelavk prisotnih.

clock-img

06.08.2007, 09:48

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Hvala vam za predloge!

Saj sem tudi sama o tem razmšljala ... Torej narezek, pijača, sadje, sladica, ....To bo to ...

LP!

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

clock-img

06.08.2007, 22:14

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Hvala, da si me spomnala. Se pravi da je pravično in se spodobi da jih malo pocartamo preden se nas znebijo.

Je pa tak, da v še prejšni službi, nas je šef ven povabu na kosilu- tud nisn imela nč proti.

Ja in sedaj po 3mes začasne službe, se mi z brizno približuje 1.9 ko nastopim službo za katero sem se borila 10let. Upam, da kr najboljš preživim PRVI NOVI SLUŽBENI DAN. Me že kr zvija.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem