writing-img

Kaj narediti iz starih dudic?

clock-img

07.01.2012, 21:31

clock-img

maryposa

pencil-img

12

Pozdravljene!
Ker bi rada dudice hranila kot spomin, me zanima kaj se da narediti iz njih oziroma njihovih delov?
Razmišljala sem, da bi  sprednji del dudice (tisti, ki je obarvan) uporabila za magnetek za hladilnik ali pa za okvir za slike.
Imate kakšno zamisel?

clock-img

08.01.2012, 21:42

clock-img

MissTerious

pencil-img

102

Ne vem, meni je padlo na misel, da bi iz dud naredila mobile (alla tisti, ki visi nad kinder bedom), vmes pa bi nanizala še kako lepo zvezdico, lunico,... Če ti ideja ni všeč, pa morda na isti sistem nanizaj dudice in kraguljčke ali zvončke in to obesi na hodnik ali na kak malce bolj vetroven prostor...samo ideja...user posted image

clock-img

13.01.2012, 17:29

clock-img

maryposa

pencil-img

12

Ja, tudi to bi se dalo narediti, dobra zamisel. Hvala. Nekaj bomo že pogruntali, kaj narediti z njimi, zdaj še moramo malo počakat, da jih bo malo več. user posted image

clock-img

25.01.2012, 06:21

clock-img

nataš

pencil-img

265

user posted image user posted image Prilepi prosim slikco končnega izdelka mi imamo tudi doma nekaj
neuporabnih dudic ,ki jih imam shranjene.Ima morda še katera kakšno idejo ,zamisel.
Hvala lep prijeten dan vsem

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem