writing-img

Kaj narediti pri agresivnih otrocih?

clock-img

12.08.2011, 19:49

clock-img

svetlanci

pencil-img

9

Pozdravljeni!

Morda ima še kdo podobno izkušnjo in mi bo znal pomagati. V vrtec imam vpisanega svojega sina, vendar je skoraj enkrat mesečno domov prišel z večimi modricami, dvakrat pa sem zasledila celo da ga je nekdo ugriznil. Ko sem ga malo povprašala mi je povedal, da ga ostali otroci tepejo. Takoj sem klicala v vrtec, vendar vzgojiteljica ni ničesar vedela.  Kako ravnati naprej, ne želim namreč, da je moj sin objekt tepeža, je pa sicer bolj majhne rasti :( ne bi pa ga rada izpisala, ker ga nima nihče za pazit.

clock-img

12.08.2011, 20:36

clock-img

Doll

pencil-img

1726

skoraj enkrat mesečno-tega ne razumem.Tako pač je ,to je vrtec. Kolikor berem je to zelo občasno,tako da...veš kaj nobenega otroka vsi otroci ne tepejo,tako se tvoj mali pač izraža.
To da je majhne rasti user posted image   kaj ima to veze

clock-img

12.08.2011, 20:44

clock-img

svetlanci

pencil-img

9

Ja enkrat mesecno vsaj sem opazila pač večje modrice (premera cca. 2cm).Vem pa, da so otroci pač otroci in da modrica ni nič takega. Sem mislila, da je morda to razlog, ker je pač nekoliko manjši od ostalih, ne vem :(

clock-img

12.08.2011, 21:04

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

a doma se pa nikoli ne udari? Modrica je lahko od tega, ker se zaleti ... v vrtcu je veliko gibanja, tako da ... če bi moj (večji, ki že hodi v vrtec; tamali gre jeseni) imel samo enkrat mesečno kako modrico, bi ga že gledala, če je kej bolan user posted image malo se hecam, samo je res skoz nekaj potolčen, tako da modric res ne opazujem.
Če je v jaslih, so pa nekateri otroci tudi taki, da jih je treba naučiti, kako se rešujejo konflikti ... nekateri kdaj ugriznejo, udarijo ... tudi naš tamali je tak in se trudimo, da bi to pred prihodom v vrtec omilili. Tudi to se zgodi, da pride domov ugriznjen, se je pa meni fajn zdelo, ko mi je vzgojiteljica (ko sem prišla po otroka) povedala, kaj je bilo.
Hočem samo reči, da ne biti preveč zaskrbljena zaradi parih modric, pusti otroku biti otrok, pa tudi, če je kdaj potolčen ;)

Ni nam dolgčas :)

clock-img

12.08.2011, 21:30

clock-img

november2010

pencil-img

706

Otroci se pač tud klofnejo med sabo in to tako na hitro, da še sam ne veš kdaj se je sploh zgodilo.... jaz ga zaradi tega ne bi izpisovala iz vrtca - se bo že naučil branit po svoje. Naš je tudi večkrat obgrizen od sosedovega otroka.... pa vrjamem da tud naš ni nedolžen....

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

clock-img

12.08.2011, 21:47

clock-img

Sa.Ka

pencil-img

327

V bistvu ne razumem tvojega vprašanja : "kaj nerediti pri agresivnem otroku?".

Ti kot starš ogriženega otroka nič, enkrat mesečno kot so same povedale predhodnice ni nobena velika reč. Drugo bi bilo če bi bilo vsak teden, večkrat.
Misliš, da tvoj ne grize? Ponavadi se švohejši branijo tudi z grizenjem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem