writing-img

Kaj obleči kot priča?

clock-img

09.06.2009, 10:53

clock-img

piko12

pencil-img

636

Septembra bom priča na poroki in itak da ne vem kaj oblečt. Drugače sem precej športno oblečena, kostimov in petk ne nosim. V svečano obleko se ne bi oblekla, ker mi niti ne paše, pa še obupno bi se počutila. Vseeno pa bi kaj bolj elegantnega, nič hudega, če bo samo za par ur. Nevesta bo v beli poročni obleki, poroka pa ne bo cerkvena. Če bo lepo vreme bo zunaj, drugače pa noter. Kak predlog ali pa link?

clock-img

09.06.2009, 12:51

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz tud nisem za pretirano eleganco in tudi oblek in kril ne maram. Zato sem imela na poroki, sem bila tudi priča, oblečene dolge hlače, bolj tanek material, ker je bil junij. Povrhu pa tuniko. In zraven ene malo bolj svečane oz. lepe japonke in je zgledalo super.

clock-img

09.06.2009, 13:00

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Vprašaj mladoporočenca in pričo drugega partnerja. Pri nas je v navadi, da se vsi štirje nekako slogovno in barvno uskladijo, sicer vse skupaj izgleda kot da bi jih izbral iz vseh vetrov....

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem