cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj obleči pod pajacka oz.hlače?

clock-img

17.11.2011, 18:59

clock-img

neli365

pencil-img

257

Kaj oblačite novorojenčkom pod pajacke oz hlače pozimi? Mi pričakujemo decembra in se mi sanja ne kaj bi oblekla spodaj, ker pajacek je verjetno premalo? Žabe pa verjetno še niso primerne za tako male. Obstajajo še bombažne hlače z nogicami, take tanke (videla v Pikapolonici)

clock-img

17.11.2011, 19:36

clock-img

redrose

pencil-img

8

Moja pupa je stara 8dni pa sem ji oblekla pod pajaca žabice za novorojenčke.

clock-img

17.11.2011, 19:43

clock-img

nusi

pencil-img

1833

ma sej imajo žabice za novorojenčke, vem da je nečakinja imela, samo so bile bolj kot ene oprijete tanke bombažne hlačke s podplatki. Niso bile take elastične kot potem za večje. Verjetno pa tudi take obstajajo.jaz bi ti predlagala, da kupiš takšne iz bambusa, ker so tanke, tople in fuuul mehke.

< Sporočilo je popravil nusi -- 17.11.2011 19:44:44 >

clock-img

20.11.2011, 13:04

clock-img

Jada82

pencil-img

1962

Ja ja, obstajajo tudi čist obične žabice za zelo majhne .... naša jih je pri 2 mesecih že imela .... pa je bila zelo majhna .. jaz sem jih nabavila v Kiku. Sicer pa tiste bombažne hlačke z nogicami. Pa še tople nogavičke čez, pa bodi spodaj, pa kakšno majčko ali puloverček čez, pa v zimskega pajaca. Gor še kakšno kapico, čez kapuco, potem pa še v vozek v zimsko vrečo ali pa ovčjo kožo pa čez ene par dekic. To je to .... user posted image

clock-img

20.11.2011, 14:34

clock-img

november2010

pencil-img

706

jaz sem tudi že od vsega začetka žabice dajala, kupila sem jih pa v hm... velik sem pa tudi tiste iz babycebtra clarove žabice na stopalke uporabljala - jih še zdaj uporabljam kot spodnji del pižame za našega enoletnika.

Jaz bi oblekla žabice, pa morda čez tanjše hlače, nogavičke, pa kombiezonček

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem