writing-img

Kaj obleči za koncert?

clock-img

11.06.2012, 09:40

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

Še nikoli nisem bila v dežju na noben koncertu pa me zanima kakšen nasvet kaj obleč in obut v takem vremenu poleg anoraka seveda?

clock-img

11.06.2012, 09:43

clock-img

pomlad08

pencil-img

1040

na kakšen koncert pa greš?

clock-img

11.06.2012, 09:51

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

na kakšen koncert pa greš?

B.S. v Trst danes zvečer

clock-img

11.06.2012, 10:19

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

glih sem pogledala napoved... ne vem, če ni za znoret... upam, da se motim... in upam, da so tudi v Trstu taki frajerji kot v Udinah, ko so po travi položili plastično podlago, da ni bilo blata...

midva imava napokane malo bolj ornk čevlje, debel podplat (me je imel, da bi kar gojzarje vezela user posted image , če bi imela pa ribiške škornje, bi pa tudi te prišli v poštev user posted image ), dežni plašč (že skoraj ribiški user posted image ), kapo s šiltom, pa tudi en dežnikec, če bo kaj pomagalo user posted image ... no, to vse krat dva, samo dežnikec si bova delila user posted image

za preoblečt pa nogavice, majico z dolgimi rokavi, pa tele patike, ki jih imam že obute (moram še odšihtat svoje pred žurom user posted image )

pa snedviče, pa za pit, pa take prčkarije...

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 11.6.2012 10:24:25 >

clock-img

11.06.2012, 10:30

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

glih sem pogledala napoved... ne vem, če ni za znoret... upam, da se motim... in upam, da so tudi v Trstu taki frajerji kot v Udinah, ko so po travi položili plastično podlago, da ni bilo blata...

midva imava napokane malo bolj ornk čevlje, debel podplat (me je imel, da bi kar gojzarje vezela user posted image , če bi imela pa ribiške škornje, bi pa tudi te prišli v poštev user posted image ), dežni plašč (že skoraj ribiški user posted image ), kapo s šiltom, pa tudi en dežnikec, če bo kaj pomagalo user posted image ... no, to vse krat dva, samo dežnikec si bova delila user posted image

za preoblečt pa nogavice, majico z dolgimi rokavi, pa tele patike, ki jih imam že obute (moram še odšihtat svoje pred žurom [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.f[/image] )

pa snedviče, pa za pit, pa take prčkarije...

meni so rekli, da se dežnika ne sme noter nest. tudi jaz imam v načrtu kar gojzarje.

clock-img

11.06.2012, 10:31

clock-img

pomar*ANČA*

pencil-img

1685

če je travnata podlaga bi jaz obula kar gumi škornje, pa seveda palerino, z dežnikom je malce težko biti na koncertu...

clock-img

11.06.2012, 10:35

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

glede dežnika... ne vem... enkrat lahko neseš not celo piknik košaro, pa še sončno marelo, drugič ne... je čisto različno... jaz ga bom imela s sabo, pa kar bo bo... user posted image
gledanje z dežnikom... sem v parterju, itak videla ne bom nič, komolčkat se ne mislim... važno je, da slišim user posted image

clock-img

11.06.2012, 10:57

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

gledanje z dežnikom... sem v parterju, itak videla ne bom nič, komolčkat se ne mislim... važno je, da slišim user posted image

sva že dveuser posted image

clock-img

11.06.2012, 14:37

clock-img

urška

pencil-img

3136

Deznika naceloma ne dovolijo nest na stadion, poleg tega travo povsod prekrijejo, tudi ce ni dezja.
Dejansko rabis dober anorak in nekaj za na glavo. Pa da imas na busu potem suha oblacila.

Sem vam pa fous, ker jaz danes ne grem. Smrk smrk. Dez me ne bi motil spljoh. Mi gre vrocina bolj na zivce.

Pa lepo se imejte.

clock-img

12.06.2012, 09:18

clock-img

3jeMi

pencil-img

3849

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

a s' prež'vela? user posted image

vreme... jasno, niti kapljice dežja, 22 stopinj, direkt nad nami veliki voz... Bruce na odru... 3 ure 20 minut... he is THE BOSS!!!! user posted image

clock-img

15.06.2012, 11:35

clock-img

josephine27

pencil-img

2570

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

a s' prež'vela? user posted image

vreme... jasno, niti kapljice dežja, 22 stopinj, direkt nad nami veliki voz... Bruce na odru... 3 ure 20 minut... he is THE BOSS!!!! user posted image

he he sem semuser posted image nepozabno res. če pride še kdaj grem siguro - tudi če deske padajo z nebauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem