writing-img

Kaj odganja klope

clock-img

26.05.2009, 08:36

clock-img

Tašana

pencil-img

59

Malo nazaj je tema o komarjih ... kaj pa odganja klope?
Eni imajo ultrazvočne odganjalce, ki jih nosiš kot uro na roki ... samo bi rada slišala vsaj od ene, da deluje, ker sem malo skeptičnao nakupu. Kaj pa kakšen sprej ali pa čudežna krema user posted image

clock-img

26.05.2009, 08:47

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

mi smo kupili zadnjič je blo v lidlu ene take stvari za v vtičnico..in ne moreš verjet kolk jih je že notr pockalo...

sm že hotla v smeti vržt pa sm ornk pogledala je blo vsaj ene 8 malih komarčkov notri.....torej deluje....pa tud za muhe in ostalo je,...mam v spalnici pa še za otroke je kul

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

26.05.2009, 09:05

clock-img

abi

pencil-img

755

Ker živimo ob gozdu smo oboroženi z Forth-om proti klopom.

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

26.05.2009, 09:43

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: abi

Ker živimo ob gozdu smo oboroženi z Forth-om proti klopom.

Po mojih izkušnjah je Forth res najbolj učinkovito razpršilo.

Imam tudi tisti UV odganjalec, ampak ne vem, če kaj deluje. Letos nismo dobili še nobenega klopa, lani v takem času že 3, mogoče je zima naredila svoje.

clock-img

26.05.2009, 10:02

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

mi smo kupili zadnjič je blo v lidlu ene take stvari za v vtičnico..in ne moreš verjet kolk jih je že notr pockalo...

sm že hotla v smeti vržt pa sm ornk pogledala je blo vsaj ene 8 malih komarčkov notri.....torej deluje....pa tud za muhe in ostalo je,...mam v spalnici pa še za otroke je kul

ajme sori  sm šele zdj vidla da za klope sprašuješ, ne za komarje....upssss...user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

26.05.2009, 11:20

clock-img

anika87

pencil-img

767

bad girl, ker si že omenila (upam, da se avtorica teme ne bo jezila, ker tudi o komarjih govorimo vmes user posted image )... Kaj si kupila, a tiste lučke ki privabijo komarje z modro žarnico? A so dobre potem rečeš? Razmišljam o nakupu...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

clock-img

26.05.2009, 11:46

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

ja no men se zdi to res dobra zadeva sva 2 kupla pa mi ni žal...bi še kakšnega pa jih ni več,vsaj pri nas je to kuj šlo..aja kupla sm pa v hoferju.ne lidl..

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

26.05.2009, 12:23

clock-img

Akil

pencil-img

378

Mi imamo dve te lučke, ki ubijajo mrčes!  So super, mi je žal da jih nisem več kupila. Imamo jih pa že eno leto in preverjeno deluje!!!!user posted image user posted image user posted image

Kadar je kakšna velika biba, se prav čuje kako jo strese, se včasih prav ustrašim!

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

clock-img

27.05.2009, 10:44

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Kje se pa kupi ta Forth? A to lahko tudi dojenčka našpricam? Mi smo namreč tudi ob gozdu doma - pa sem mislila, da moramo samo čakati na 1. leto, da bi jo lahko cepili... bi bilo super, ko se kak sprej dobi, pa da je učinkovit.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

27.05.2009, 10:49

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

mene pa zanima, če se pr nas dobi tudi obleka, ki je 'prepojena' z odganjalci klopov in komarjev? vem da v tujini je tega polno in menda je ful učinkovito.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

27.05.2009, 21:52

clock-img

Tašana

pencil-img

59

Jaz sem mislila bolj tiste napravice, ki jih s sabo nosiš ko greš v naravo, recimo http://odganjalci.matura.si/?gclid=CPDFnYDBrZoCFYwVzAodlk7rbw
Full bi bilo dobro, če bi tole res čudežno delovalo
Se spomnim namreč, da je moja mami imela nekaj takega za na vrt, pa so ga imeli voluharji potem še bolj radi :)

clock-img

28.05.2009, 07:50

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Tudi mi imamo forth,  mi je pa lani farmacevtka rekla, da če slučajno nič nimamo, lahko malega malo naparfumam po obleki, ker naj bi tudi parfum odganjal, toda mi imamo vedno pri roki forth, samo špricamo samo po oblačilih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem