writing-img

Kaj pa mastni madeži

clock-img

06.10.2006, 13:33

clock-img

Anonimen

na steklu od pečice?Kako jih spucat?

Hvala za vsak vaš odgovoruser posted image

clock-img

06.10.2006, 13:36

clock-img

nataša k

pencil-img

163

Če želiš domač recept, je najboljše voda in kis.

clock-img

06.10.2006, 13:50

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Jaz uporabljam TRIM razmaščevalec.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

06.10.2006, 13:53

clock-img

Anonimen

Hvala,sem sprobala več razmaščevalcev,pa ne učinkujejo,bom poskusial ta domač recept.

clock-img

06.10.2006, 14:05

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

Jaz uporabljam TRIM razmaščevalec.

Jaz tudi to uporabljam, pa sem kar zadovoljna, bom probala drugič pa še to varianto s kisom.

clock-img

06.10.2006, 14:27

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

pa ne učinkujejo

A res? Pa pustiš dovolj dolgo "namočeno"? Mogoče pa imate na primorskem drugačno mast user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

06.10.2006, 22:34

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

jaz tudi za vse uporabljam TRIM.Gre super dol,pa naj bo na oblekah,v kuhinji al pa kje drugje.

clock-img

06.10.2006, 22:50

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz pa kar s prilom ali jarom-s tistim detergentom, ki ga pač imam trenutno za posodo. Ne vem, v čem je problem, saj se da lepo obrisat...

clock-img

08.10.2006, 11:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

IZVIRNO SPOROČILO: neva6

pa ne učinkujejo

A res? Pa pustiš dovolj dolgo "namočeno"? Mogoče pa imate na primorskem drugačno mast user posted image

user posted image user posted image user posted image Morda,kdo ve.Imam najbolj kvaliteten razmaščevalec,ki povsod učinkuje,le tistih mastnih pikic iz stekla noče odmastit.
Hočem namreč čisto čisto steklo brez kakršnega koli madeža.user posted image

clock-img

10.10.2006, 17:07

clock-img

Cacka02

pencil-img

49

Jaz sem zadnjič te mastne pikice odstranila kar s strgalom za steklokeramično ploščo. Je šlo do zadnjega dol, prej sem se pa ful s kemijo matrala, pa ni nič pomagalo...

clock-img

11.10.2006, 08:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cacka02

Jaz sem zadnjič te mastne pikice odstranila kar s strgalom za steklokeramično ploščo. Je šlo do zadnjega dol, prej sem se pa ful s kemijo matrala, pa ni nič pomagalo...

user posted image Le kako mi pa to ni padlo na pametuser posted image bom poskusila.

clock-img

19.10.2006, 20:23

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Poskusi najprej z oljem namočit - mast se najprej z mastjo zbija, potem pa detergent za posodo čez.

V samočistilnih pečicah pa daš v pečico pol litra vode v pekač in vklopiš poseben program za čiščenje, potem pa samo obrišeš s krpo. Mogoče poskusi dat tudi v navadno pečico v pekač mal vode in recimo na 200 stopinj nekaj časa, da se sproščajo pare, pa bo mogoče kaj stopilo?

clock-img

20.10.2006, 10:36

clock-img

Anonimen

Hvala za nasvet pupa,moja pečica ima ta program,da daš vodo v pekač.
Učinkuje pa za notranjost pečice,nagaja pa pri stekleni površini.
Saj ne,da se vidi,le če od blizu pogledaš vidiš temno rjave pikice,je pa tako,da pikica na pikico se zasuši v fleke in bo še huje odpravit.

clock-img

22.10.2006, 00:10

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

Jaz imam čistilo za kuhinje od spara pa gre vse stran. Ko sva kupila stanovanje so bile v kuhinji ploščice čist mastne od olja in svinarije, pečica da ne govorim. Ker sem takrat imela sam ta čistilo sem našpricala in pustila kake 5 minut pa je kar lepo šlo dol. Zdaj sva pa na novo zrihtala pa sproti čistim s tem čistilom in je res super.

clock-img

22.10.2006, 09:35

clock-img

Anonimen

Alisa saj tudi jaz namočim z odstranjevalcem maščobe.Ko podsam in obrišem je na videz steklo čisto,ko pa greš z roko čez,očutiš izbokline,pikice,kar pravi.da ni šlo vse stran,to me jezi.user posted image Morda sem preveč zahtevnauser posted image

clock-img

29.10.2006, 20:05

clock-img

Alisa

pencil-img

1808

neva6 ne jaz sem evo včeraj pucala pa ni niti pikice, tudi če grem z roko čez ne čutim nič.
Upam da ti je do zdaj že uspelo očistit.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem