writing-img

Kaj pa nosečke z diabetesom

clock-img

28.05.2008, 09:32

clock-img

B.M.

pencil-img

121

Pozdravljeneuser posted image
Zanima me če je tu tudi kakšna ki ima diabetes,da malo poklepetamo o težavah ali spremembah pri sladkorčkih...
Za mano je pol nosečnosti in zaenkrat je šlo vse lepo skozi in z user posted image je tudi vse OKuser posted image .
Če se samo spomnim koliko opozoril je bilo preden sem zanosila,ko sem samo povedala da bova začela delati na naraščaju. Pa saj ni nič posebnega razen to da moraš pazit da uravnavaš sladkor oz.da je čim nižji.Meni zaenkrat uspeva in mislim da bo do konca takouser posted image

Najina sreča je Matic in od 27.9.2008 nama vsak dan sije sonček tudi če so na nebu oblaki !!! RODILA SE JE NAJVEČJA SREČA !

clock-img

28.05.2008, 10:56

clock-img

Katina

pencil-img

974

O tej temi smo se pogovarjale na forumu: Prehrana nosečnic.

Jaz sem pred kratkim rodila in zaenkrat kaže, da je šla nosečniška sladkorna pa,pa. Sicer imam čez 1/2 leta še obremenilni test, da vidimo, če je to res, vendar mislim, da bo ok.

Če imaš diabetes že od prej imaš že tako ogromno znanja, ki smo ga nosečke z NS šele morale pridobiti. Pokukaj na zgoraj omenjeno temo in boš našla še kakšno sorodno dušo.

Pa srečno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem