writing-img

Kaj pa v

clock-img

28.09.2005, 18:02

clock-img

S22

pencil-img

241

A se vam zdi logično? Pravijo, da nisem noseča,pol nisemuser posted image . Že dva dni jemljem tablete za uravnavanje(Primolut-Nor),BT pa ne pade.user posted image  Saj ne da bi hotela da pade, ampak sem čist zmedena. Danes je 14 dan odkar merim,niha od 36,8 pa do 37. Nič več ne razumem.user posted image
A je to normalno?????

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

clock-img

28.09.2005, 18:04

clock-img

S22

pencil-img

241

IZVIRNO SPOROČILO: sonja2211

A se vam zdi logično? Pravijo, da nisem noseča,pol nisemuser posted image . Že dva dni jemljem tablete za uravnavanje(Primolut-Nor),BT pa ne pade.user posted image  Saj ne da bi hotela da pade, ampak sem čist zmedena. Danes je 14 dan odkar merim,niha od 36,8 pa do 37. Nič več ne razumem.user posted image
A je to normalno?????

Naslov bi moral biti kaj pa ve mislite?
Se opravičujem za napako.

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

clock-img

28.09.2005, 21:55

clock-img

emaa

pencil-img

7450

sonja ne vem kaj naj ti rečem, ampak to moraš vedet, da je bazalna temperatura zanesljiva le pri 30% žensk, pa lahko, da imaš že v osnovi malo višjo temperaturo.

clock-img

29.09.2005, 07:18

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Mogoce pa vplivajo tablete (- tako kot ovulacijski testi niso zanesljivi v ciklusu s Klomifenom); kaj pa kaki prehlad ali nahod?

No, jaz bi ti vseeno privoscila, da je user posted image ...

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem