writing-img

Kaj pijejo 1,5 letniki?

clock-img

25.04.2006, 10:43

clock-img

Anonimen

Živa že od samega začetka ne mara raznih čajev in sem ji do sedaj mešala jabolčni sok z vodo! Zdaj pa zavrača še to.

Torej kaj ji naj dam za piti? Vode noče! Preveč obarvanih pijač ji ne bi dajala, ne preveč sladkih pijač,...user posted image

clock-img

25.04.2006, 10:48

clock-img

Anonimen

men se še vedno zdijo najboljši kaki domači kompoti, stisnjena pomaranča, naravni stisnjeni sokovi...

clock-img

25.04.2006, 13:03

clock-img

Geja

pencil-img

374

Oh, mi imamo tudi doma enega izbirčnega fantka.
Pije samo gosti sok Fructalov razredečen z vodo.
Zavrača pa vse ostalo, da o vodi sploh ne govorim.

čau,čau
Geja user posted image

clock-img

25.04.2006, 13:11

clock-img

srki

pencil-img

9222

Naš od malega ni hotel čaja, ko pa je prišel v vrtec, je to zdaj glavna pijača. Spije pa tudi kak sok, včeraj je celo jabolčno vodo, sem mislila da mu ne bo všeč, pa jo je skoraj 2 deci potankal.

clock-img

25.04.2006, 13:11

clock-img

srki

pencil-img

9222

Sem šele zdaj videla, da sprašuješ za 1,5 letnike, naš bo pa dve leti. Sori.

clock-img

25.04.2006, 13:21

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš je sicer star šele 1 leto, ampak ima najraje ZA LIFE ali ZA Harmony, kar je meni čisto všeč. Kakšni umetno obarvani sokovi (ACE ipd.) mu niti ne grejo preveč, včasih za pocrkljat pa mu dam kakšen gosti sok. Zvečer in ponoči pa obvezno navadno vodo.

clock-img

25.04.2006, 13:24

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Čaj, vodo.

clock-img

25.04.2006, 16:48

clock-img

StBarbara

pencil-img

1500

Za life user posted image

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

clock-img

25.04.2006, 19:12

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Vodo pije, samo če jo pije iz mojega kozarca (obvezno se moram prej jaz ful nacejati z njo) ali če jo pije ati.
Sicer ji dajem jabolčni Frutek, samo ga mešam z vsaj pol vode, rada ima sveže stisnjem pomarančni sok, včasih ji naredim bananin ali ananasov frape...
Čeprav ne pije ravno veliko...

clock-img

25.05.2006, 22:04

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Vodo.

clock-img

26.05.2006, 17:07

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Za life

Ni to ena izmed najslabših vod,totalno neprimerna za otroke??user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

26.05.2006, 19:41

clock-img

Lidy

pencil-img

271

Pri nas gre v promet samo sokovi Hip in Alete. Čajčki, voda, mleko vse je kak. Zala Life in podobno pa ne vem če bi že dajala. Je sicer 13 mesecev star ampak 1,5 leta pa ni taka grozna razlika. Bi bila mogoče boljša varianta navadna voda in nekaj kapljic limone user posted image .

HuAnita bom še jaz poskusila z frapeji. Na to še nisem pomislila, hvala za idejo.

clock-img

28.05.2006, 22:25

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Moja dva pijeta še vedno čaj (ga imata najraje) ali pa Hippove jabolčne sokove, ki jih zmešam z vodo. včasih jima dam tudi kakšen gosti sok z vodo ampak jima ne gre najbolje (razen iz mojega kozarca, ko jaz pijem, takrat bi pa itak vse spila ne glede na to kaj je). Za life in podobne pa tudi jaz še ne bi upala dajat.

Aja stara sta 18 mesecev.

clock-img

31.05.2006, 15:04

clock-img

dana

pencil-img

1395

Jaz našemu 15-mesečniku dajem piti sadne čaje (otroške), ki jih mal sladkam. Vode pa nesladkanega čeja pa niti pod razno ne pije.

lp dana

clock-img

10.08.2006, 23:15

clock-img

Kristina_1

pencil-img

517

13 mes. - vodo.

clock-img

10.08.2006, 23:35

clock-img

Anonimen

Moj je pil instant zeliščni čaj.

clock-img

11.08.2006, 10:26

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Mi pa hvala bogu pijemo vse od kraja. Več ali manj mu dajem čaj al sadni al  baby, domači sok za mešat z vodo iz bezge, skoraj vsak dan pa dobi gosti sok al pa frutek pomešan z vodo. Popije pa ogromno. In ne gledam na to kok je sladko, pa kok je nezdravo. Če jaz slučajno kdaj pijem cocto jo pač pije tud on, da mal menja okus.

clock-img

11.08.2006, 10:52

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Naš je bil tudi star šele eno leto ampak je čisto tako kot pri vas, čaja ne mara sploh če vidi kako drugo barvo pijače kot je jabolčni sok niti poiskusi neuser posted image , do zdaj sva mu kupovala jabolčni sok (Mercatorjev), zdaj sem pa vidla da mu je tako dober da ga kar požira in je čez cel dan popil več kot liter (1 škatla ni bla dovoljuser posted image ), pa sem ravnotako kupila tisti jabolčni sok za naredit in sedaj pije tistega, hvala bogu. No upam da nebo še tega nehal piti ker potem sem na istem kot tiuser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

clock-img

11.08.2006, 11:13

clock-img

Tadeja

pencil-img

91

Lana pije čaj, vodo, sokove. Kar ji ponudiš.

Vendar moraš za njo s flašo letat, ker je zmeraj tako zaposlena, da čisto pozabi na to, da je žejna. Čisto se zaigra in, ko jo potem vprašaš, če bo pila, spije fuuuuullllll.

V glavnem, pri nas grejo vsi okusi od kupljivnih do domačih (domač sok, kompot,...). 

Bila sem topel veter svetlozelenih poljan
in kot žrebe brez vajeti ujeto v sončen dan.
(Saša Vegri)

clock-img

11.08.2006, 23:10

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Hmm. mi s tem nimamo problemov - mali pije VSE. Mu je pa zelo všeč tudi voda z okusom.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

clock-img

13.08.2006, 19:22

clock-img

Anonimen

voda user posted image
pa jasno kakšen topel instant čaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem