writing-img

Kaj počnete ko dežuje?

clock-img

18.09.2006, 16:01

clock-img

JuR_ChIkA

pencil-img

30

Danes je že tretji dan ko kar dežuje in dežuje...user posted image
Moj mali (22 mesecev) je že tako naveličan potikanja po stanovanju, jaz pravtako... Malo se žogava, se igrava z avteki, kockami, riševa- bolj čečkava, pogledava bajske, ali nodija,...potem pa že skoraj zmanjka idej (to vse skupaj traja cca 2 uri, če seštejemo- če...)
Kaj pa vi počnete še vse ob takšnih dnevihuser posted image
Jure je zelo živahen in se zelo hitro naveliča ene stvari...

Pa lep pozdravček in upajmo, da spet kmalu posije sončekuser posted image

< Sporočilo je popravil primoza -- 18.9.2006 16:07:51 >

Veličina ni v tem, da nikoli ne padeš, pač pa v tem, da se po padcu vedno znova pobereš;

clock-img

18.09.2006, 16:09

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Počnemo isto kot vi!  In sanjamo o gugalnici sred dnevne.....

< Sporočilo je popravil primoza -- 18.9.2006 16:36:43 >

clock-img

18.09.2006, 16:31

clock-img

lejci86

pencil-img

114

pri nas na primorskem pa danes ne dežuje več in se počasi že sonček kaže...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil primoza -- 18.9.2006 16:37:03 >

clock-img

18.09.2006, 16:37

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Naš dvoletnik se pa kar zamoti zadnje čase, tudi v deževnem vremenu. Torej, igra se z lego kockami, potem rad riše, rad gleda risanke, mah, se mi zdi, da sploh ni panike. Kar hitro mu mineva čas.
V skrajni sili pa, obleci ga v pelerinco pa obuj mu škorenjce, pa hopa po lužah. Boš videla, kako bo užival.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

18.09.2006, 18:03

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Mi včeraj nismo imeli dežja - je še sonček posijal vsak čas in smo izkoristili celo popoldne za svež zrak. V soboto smo bili na obisku pri prijateljih in ni bilo težav, ker se otroci sami zamotijo. Danes pa je naša 15-mesečnica ful sitna. Se zamotiva malo s knjigicami, malo riše, potem jo vozim s kolesom ali poganjalcem po stanovanju, malo so kocke interesantne, malo žoga, malo barvice in papir, pa še kakšna igračka, a je danes res tečka.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

18.09.2006, 20:44

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Obujemo škornje, oblečemo pelerino in gremo skakat po lužah! Nič lepšega!

clock-img

18.09.2006, 21:22

clock-img

darja72

pencil-img

614

Isto kot Viv, dojenčico pa damo v nahrbtnik in pod veliko marelo. lp

clock-img

19.09.2006, 08:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ko malo preneha, gremo kar ven. Če pa je res neznosno, ga oblečem palerino, vzamem dežnik in gremo pojhakovat. Pa četudi za 15 nimut, je takoj bolje.

Drugače pa se igramo z avtomobilčki, pojemo psemice, gledamo knjigice,....

clock-img

19.09.2006, 08:45

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Škornji , pelerina in gremo na dež.Luže so zakon user posted image .V najhujših nalivih pa gnetemo testo ali plastelin , rišemo z barvicami , vodenkami..., se igramo s kockami , avtomobilčki, lepimo papirčke v skrajni sili pa pridejo na vrsto risanke.Še bi lahko naštevala .... do onemoglosti user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem