cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj počneva

clock-img

22.11.2012, 09:39

clock-img

notkar

pencil-img

43

Malo za šalo, malo za res. Z ženo sva skupaj 32 let. Vsa ta leta se uspešno predajava posteljnim radostim. Pred kratkim pa me je prešinilo, kaj pravzaprav sploh v postelji počneva, ali seksava, ali se ljubiva, ali se podarjava. Včeraj, ko sva vsa utrujena obležala objeta v postelji, pa sem jo vprašal, kaj pa ona misli o tem. Debelo me je pogledala, potem pa sva se oba prisrčno nasmejala. Zanima me, kaj si pa vi mislite o teh treh dejavnostih. Lepo vas pozdravlja zeeelooo radovedni Notkar in vam želi lep in uspešen dan.

clock-img

22.11.2012, 15:00

clock-img

browneyes

pencil-img

32

Pa, evo neke kvaziracionalne logike:
- ko se raztrgaš, obleke letijo, ne veš kdaj je cajt minil, vse se dogaja na polno in orenk, globje-hitreje-močneje, prideta do konca brez zraka, pa še vedno z ognjem v očeh - potem je to F..U.K..
- eno stopnjo niže, ko imaš za sabo cel delovni dan in otroke, pa si napol za in napol nisi, pa se vseeno razvnameš, morda vmeš še pomisliš, kaj imaš za narediti, zadeve se dogajajo malo manj globoko in močno - potem je to SEKS.
- LJUBLJENJE je pa ena stopnja vmes med prvo in drugo, kjer se vse dogaja počasneje in veliko bolj čustveno, ne nujno tako strastno in na hard.

Vsekakor pa, sto ljudi sto čudi, vsak ima svoj pogled na to, morda še bolje pa če ga nima (je toliko bolj pristno).

clock-img

23.11.2012, 11:50

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

Malo za šalo, malo za res. Z ženo sva skupaj 32 let. Vsa ta leta se uspešno predajava posteljnim radostim. Pred kratkim pa me je prešinilo, kaj pravzaprav sploh v postelji počneva, ali seksava, ali se ljubiva, ali se podarjava. Včeraj, ko sva vsa utrujena obležala objeta v postelji, pa sem jo vprašal, kaj pa ona misli o tem.

Men se zdi, da je čist vseeno kako to poimenujeta... tako kot vama pravi srce in razum, ter višina moči user posted image , da še o imenu sploh razmišljata user posted image .
Povdarila bi nekaj druga.... 32 let uspešnih posteljnih radosti user posted image user posted image user posted image user posted image
Marsikomu tega manjka že od začetka, ali pa hitro izgubijo čar in pomen...user posted image

clock-img

23.11.2012, 12:13

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: notkar
..ali seksava, ali se ljubiva, ali se podarjava...

vsega po malem? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem