cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj pomaga pri vnetem grlu pri otroku?

clock-img

06.05.2006, 22:30

clock-img

ona

pencil-img

3685

Danes smo se šli vozit z biciklom in spotoma na sladoled,čez ene dve uri pa je začel sin (7 let) tarnat,da ga boli grlo.Zdaj ga pa že ful boli in razen čajev,nimam pojma kaj naj mu dam.Sem mu dala tudi eno žlico CALPOL-a.
Zdaj bo šel v posteljo,zato me zanima kaj mu lahko sploh še dam za te bolečine v grlu?!user posted image

clock-img

06.05.2006, 22:41

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Kaj pa granobil tablete? Propolis,med?

clock-img

06.05.2006, 23:18

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

poglej mu v žrelo: če je samo rdeče, potem naj pije čajčke z medom, pa v lekarni vprašaj kaj priporočajo za otroke. če so poleg rdečine tudi bele pike (take gnojne pikice - ne moreš zgrešit), pa takoj k zrdavniku.

Vnetje žrela in/ali grla je zoprno in traja dolgo, tisto drugo je pa lahko angina.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

10.05.2006, 17:18

clock-img

niki5

pencil-img

1902

Pomaga, če redno vlažiš grlo, kar pomeni da pogosto piješ tekočino. Meni je najbolj pomagalo, da sem pila po požirkih in tako vlažila grlo in čaj od kamilic pomiri vnetje oz sluznico. Kalcij naj bi pomagal pri zboljšanju sluznice. Jaz imam najraje Panthol tablete, prevri če so tudi za otroke primetne, vem da so dovoljene med nosečnostjo. Meni so vredu, ker niso tako agresivne kot ostale in imajo kalcij. Plus tisto kar so že zgoraj napisale.. med in podobno..
Če je kaj hujšega bo pa tako potrebno k zdravniku.

clock-img

13.05.2006, 21:38

clock-img

sergy

pencil-img

113

Polovico zelene septolete plus (glede na leta )pomaga sigurno v roku 10 minut.

clock-img

14.05.2006, 15:03

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Mentomed ali propomed, pa topli čaji, ne vroči, raje brez limone ker to še bolj draži grlo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem