writing-img

Kaj pomeni UV 400

clock-img

29.05.2008, 11:54

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Iščem namreč sončna očala za mojo frajlico, pa sem zasledila, da na teh očalih (H˛M, DM,...)piše UV zaščita 400, pa ne vem kaj to pomeni. Znima me kakšno UV zaščito pa imajo sončna očala, ki jih kupiš pri optiku. user posted image

clock-img

29.05.2008, 12:25

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

če bi že kupovala sončna očala za našo tamalo bi se 200% na optika obrnila in ne na špar, merkator ali kej podobnega...

clock-img

29.05.2008, 12:26

clock-img

tananejka

pencil-img

1205

Imaš UVa (ta je najpomembnejša), UVb in UVc zaščito. Če to drži (da je res 400) potem so očala OKuser posted image
V Optiki so te označbe baje drugačne.

Lahko pa neseš očala, ko jih kupiš v optiko in ti bodo izmerili, če je zaščita OK. Jaz sem prva očala za moji pikici kupila v šparu in je bila zaščita zelo dobra (niso pa ble "udobne", plastika je bila slaba)

Kasneje smo očala kupovali v optiki, ker dobiš takšna, da jih otrok praktično ne more zlomit ali zvit. Takšnale: http://www.julbo-eyewear.com/il/en/Junior/, cena je pa cca. 30 eur

< Sporočilo je popravil tananejka -- 29.5.2008 12:28:28 >

clock-img

29.05.2008, 12:36

clock-img

Irena88

pencil-img

229

Hvala  Tananejkauser posted image

clock-img

29.05.2008, 15:07

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

irena88, še najboljše za svojo pupiko boš naredila, če ji boš kupila le kapico s šiltkom.
Njeni očki bodo sami poskrbeli, da ne dobi preveč škodljivih žarkov (zenica se zoži). S slabimi očali pa je učinek ravno nasproten. Lahko pa jih kupiš v optiki, ampak so seveda dražja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem