writing-img

Kaj postreči zraven

clock-img

09.07.2010, 14:55

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Jutri dobim meni ljube in pomembne obiske.

postregla bom s piščančjim žurom, njoki in široke rezance. Kaj pa paše zraven od solate? Ali kaj? Posladek bo domač tiramisu. Ali predlagate kaj drugega?

Hvala za vsak namig.

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

09.07.2010, 15:34

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

ker je lih taki poletni čas, je najbolje postreči z mešano solato(paradižnik, kumare, papriko) za tiste ki ne marajo paradižnika pa kar zeleno listnato.

tiramisu hmm...jaz bi raje kr sladoled ponudilauser posted image

clock-img

09.07.2010, 16:34

clock-img

soncek.djukelica

pencil-img

1593

kuhan in ohlajen stročji fižol z jajci; ali brez!
morda tudi jajčevce na žaru z tržaško omako( olivno olje,peteršilj in česen)

clock-img

10.07.2010, 10:35

clock-img

muška

pencil-img

3223

piščančji žur je zelo težka jed (pa meni osebno tudi dobra), tako da več vrst solate ne bo odveč, ampak naj bodo lahke. Torej jaz bi se izogibala kombinaciji z jajci.  Npr. klasična zelena solata z jogurtovim prelivom (ne majonezni!!!) , pa mešana paradižnikova solata z kumarami - ne z bučnim temveč z olivnim oljem in nekaj v tem stilu.

K tiramisuju pa paše kepica vanilijevega sladoleda, kar zraven na servirni krožnik

clock-img

11.07.2010, 07:06

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Jaz pred kratkim nisem vedela kaj ponuditi za posladek in sem se na koncu odločila, da poleg torte ponudim sadje.

Grozdje, breskve, melone, lubenico,.... sem narezala v posodice in ponudila veliko skledo sladoleda in so si naredili sadne kupe.  Je zmanjkalo v trenutku. Pa tudi kose lubenice sem ponudila.

Sem pa zdaj na dopustu jedla zelo osvežilno in zelo enostavno sladico: banana polita z medom in zraven sladoled. Uh je pasalo. Verjetno zato, ker sem bila zelo lačna in zelo utrujena user posted image .

Drugače pa je pri meni vedno grška solata - obožujem feto. Ampak mora biti res hladna.

clock-img

15.07.2010, 03:38

clock-img

dejann

pencil-img

61

-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem