cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj potrebujem, da povežem...

clock-img

08.01.2009, 08:14

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

... računalnik in TV?
Rada bi namreč vtaknila en DVD v računalnik in ga gledala na TV, ne pa na monitorju. user posted image
Za hi-fi je bil dovolj audio kabel, da sem si naredila diskoteko v stanovanju - kaj pa za TV?

clock-img

08.01.2009, 08:33

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

kabl, a ne? user posted image

clock-img

08.01.2009, 09:02

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Po moje TV out. Saj ne da vem, kaj je touser posted image , bojda pa rabiš. http://en.wikipedia.org/wiki/TV-out

clock-img

08.01.2009, 10:34

clock-img

atabom

pencil-img

21

rabis graficno kartico ki ima Tv izhod. vecina novih kartic to ze ima. potem rabis video/audio kabel: kartica ki ima izhod (ne vem ceje glih S-vhs ampak izgleda podoben - okrogel s 4 kontakti, razen ce imas hdtv izhod in hdvt -tv), na drugi strani kabla pa rabis composite (chinch, ki ga preko scart vmesnika priklopis na TV, ali pa se boljse direkt scart) odvisno kaksen imas video-in na tvju. potem pa se stereo kabel za audio, ki ga priklopis na rac, na drugi strani pa skupaj z videom na scart. jaz sem imel s tem kar nekaj priprav ker imam racunalnik in tv v locenih sobah, sistem pa imam narejen tako da je cimbolj univerzalen (zato sem verjetno tut zakompliciral pri opisih, ce se kaj znajdes). je pa se najvecji problem nastavit drajverje, da ti bo spilalo po zelji, posebej za podnapise. jaz sem s tem kar kompliciral ampak imam zdaj tak sistem da lahk iz postelje upravljam racunalnik user posted image .

clock-img

08.01.2009, 10:39

clock-img

atabom

pencil-img

21

...
tv out bi naj izgledal takole http://www.made-in-china.com/image/2f0j00ievtgsKqnQcMM/Ati-Lt-Pro-Video-Card-PCI-VGA-TV-Out-HS-VGA-M-02-.jpg (ce imas composit ki je ta rumeni je se enostavneje)

clock-img

08.01.2009, 10:41

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: atabom
sem verjetno tut zakompliciral pri opisih, ce se kaj znajdes

Nič user posted image . Bom dala možu za prebrat, pa naj kupi in zrihta, kar je treba.

clock-img

08.01.2009, 10:42

clock-img

atabom

pencil-img

21

ne se ustrasit, sej ni tako komplicirano kot sem napisal.

clock-img

08.01.2009, 10:44

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kakor za koga, veš? Jaz imam že 14 dni Siol Trio, pa se še zdaj nisem prebila čez navodila, kakor priklopiti telefon user posted image , zato imam še vedno kar navadno Telekomovo linijo (01) v uporabi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem