writing-img

Kaj pravite? Znaki za +, ali za m?

clock-img

22.12.2007, 16:12

clock-img

Anonimen

Danes bi mogla dobiti user posted image .Jo še nisem. Dva dni nazaj me je bolelo v spodnjem delu trebuha.Včeraj celdan nič bolečin.Danes ko pa bi mogla priti me malce spet boli v spodnjem delu trebuha.Ampak ne preveč bolečina je drugačna kot ponavadi. Imam polne občutljive prsa. Ponoči sem šla lulat 7x in zdaj tudi stalno hodim.Kaj mislite? Aja pa imam malo rumenega izcedka.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 23.12.2007 7:19:02 >

clock-img

22.12.2007, 16:14

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

So znaki za user posted image  in za user posted image . Če te fejst firbec matra, pojdi v dežurno lekarno ali dm je še odprt in nabavi test. Drugače pa počakaj do ponedeljka in naredi test.

clock-img

22.12.2007, 16:14

clock-img

*tana*

pencil-img

14

Mogoče je nosečnost mogoče ni.Znaki so že takšni ampak ponavadi so ob m. lahko podobni.

Veliko sreče pri tistem kaj si želiš!!

clock-img

22.12.2007, 16:17

clock-img

Anonimen

še to opazila sem bolj temen urin.

clock-img

22.12.2007, 16:28

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Temen urin - lahko je tudi od hrane. Raje počakaj še par dni, saj je težko zdržati ampak boš tako najbolj sigurno vedela.

Ker če boš jutri dobila user posted image bodo pa user posted image .

clock-img

22.12.2007, 16:30

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Lahko da maš vnetje mehurja- pogosto na vodo, po kapljicah, temnejši urin, ponavadi tudi peče. Ni pa nujno, da imaš vse znake. Vsekakor pij dosti tekočin. Včasih že to pomaga. Pa seveda čaj za mehur, če te res peče ko lulaš. Kar se tiče izcedka pa le gin lahko izkluči vnetje rodil. Vsekakor navijam za user posted image .

clock-img

22.12.2007, 18:13

clock-img

Anonimen

ne nimam vnetje mehurja,me nič ne peče ko grem lulat.In ogromno lulam. Bolečine so zdaj malo drugačne.Boli in popusti...

clock-img

22.12.2007, 18:21

clock-img

Anonimen

Morda znak za plus, morda znak za menstro... Jaz se na tvojem mestu ne bi precej obremnjevala s tem, ker če se pokaže - je jok, žalost, ..... Ali pa probaj test...

clock-img

22.12.2007, 22:57

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Čez par dni narei test, pa boš vedela. Ali pa si kupi jutri tistega, ko sta 2 pakirana, pa enega že jutri nardi, enega pa po praznikih - da bo firbec potešen. 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

23.12.2007, 07:23

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Čez par dni narei test, pa boš vedela. Ali pa si kupi jutri tistega, ko sta 2 pakirana, pa enega že jutri nardi, enega pa po praznikih - da bo firbec potešen. 

Js ti enako svetujem.user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

23.12.2007, 20:48

clock-img

tosja

pencil-img

3706

IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

clock-img

23.12.2007, 21:00

clock-img

Anonimen

Danes spet ni user posted image . Boli me v intervalih,včasih malo bolj včesih nič. Počutim se ful drugače kot pričakovano user posted image . Opazila sem malo svetlorjavega izcedka in roza izcedka. Ali mislite da gre za vgnezditveno? Je imala katera..

clock-img

24.12.2007, 09:48

clock-img

Anonimen

danes je tretji dan,ko mi zamuja. Še vedno nisem dobila user posted image .Včeraj ko sem šla domov iz službe sem nekaj čutila,v desnem jajčniku ki ni bilo prijetno. Neko mehurčkanje. ( primer.ko ti živec pri očesu trza)....

clock-img

24.12.2007, 11:11

clock-img

Anonimen

Šla sem na velko potrebo.Ko sem se obrisala sem na papirju opazila sluzast nežno rozast izcedek.????

clock-img

24.12.2007, 15:34

clock-img

Anonimen

kaj ni mela nobena takšnih znakov?

clock-img

25.12.2007, 16:11

clock-img

Anonimen

že 4 dan brez user posted image . Bolečine so se umirile.

clock-img

25.12.2007, 21:01

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Prijazen nasvet: Kaj, če bi naredila test in bi bilo z ugibanjem preprosto konec?user posted image

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

26.12.2007, 09:21

clock-img

Anonimen

Saj ga bom jutri. Ampak delim občutke z vami.

clock-img

29.12.2007, 14:21

clock-img

Anonimen

no, anonimen...............  Kakšen je rezultat??? pri meni se je rozasta sluz pojavla 4 dni pred prihajajočo user posted image , pol pa sem nslednje 4 dni imela rjavkast izcedek (tako na obroke, pa večinoma se je kazal na wc papirju,ko sem lulat hodla). spikat me je začelo hitro po O.

poročaj...............

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem