writing-img

Kaj predlagate?

clock-img

13.06.2008, 16:25

clock-img

hotmumy

pencil-img

34

Stvar je takale,v mesecu marcu sem na eni tv-ne bom povedala da nebo spet reklama,zadela nagrado,ki pa jo vse do danes nisem dobila izplačano,pošiljam jim maile,a mi trdijo,da vse nagrade izplačajo v 60 dneh,jim rečem naj mi dajo telefonsko,da se zmenimo,pa se javi receptorka,ki reče,da ni nobenga ker se selijo in ne ve kdaj bo kdo tam dosegljiv,halooooooooo,kaj predlagate da nardim?

clock-img

13.06.2008, 16:33

clock-img

vesel

pencil-img

770

Šla bi osebno tja!

druzina je zame vse!!

clock-img

13.06.2008, 16:44

clock-img

hotmumy

pencil-img

34

Sem iz štajerske,omenjena tv je v lj in se trenutno seli na pop tv,tak da ne verjamem,da bom koga sploh tam našla.user posted image

clock-img

13.06.2008, 16:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.06.2008, 16:54

clock-img

gojska

pencil-img

1128

pa dej povej katera tv.....................pa naj majo reklamo, če si jo zaslužjouser posted image

clock-img

13.06.2008, 17:06

clock-img

uuna

pencil-img

10

kako da se ti da težit? Kaj si pa zadela? Upam, da si dobila obvestilo, da si zadela.... če se boš kam pritoževala.

clock-img

13.06.2008, 17:17

clock-img

gojska

pencil-img

1128

za 500€ bi jaz težila
kakšno T shirt naj si pa v rt vtaknejo

clock-img

13.06.2008, 17:23

clock-img

hotmumy

pencil-img

34

mumy)

IZVIRNO SPOROČILO: uuna

kako da se ti da težit? Kaj si pa zadela? Upam, da si dobila obvestilo, da si zadela.... če se boš kam pritoževala.

kako to misliš?Saj težim za svoj dnar,ki sem sem ga zadela v kvizu in če sem lahk že aprila poravnala račun za telefon,saj je bil klic na 090,mislim,da jim lahko gnjavim za dnar ki sem ga zadela,se ti ne zdi????????

clock-img

13.06.2008, 17:25

clock-img

hotmumy

pencil-img

34

IZVIRNO SPOROČILO: gojska

pa dej povej katera tv.....................pa naj majo reklamo, če si jo zaslužjouser posted image

tv pikauser posted image

clock-img

13.06.2008, 17:29

clock-img

gojska

pencil-img

1128

no vidiš...............mater so to nateguni, prvo z telefonom zaslužjo pol pa še nagrad ne izplačajo.......
Zdaj rabiš sam še enga ki tam dela, po možnosti da ni Fatauser posted image user posted image user posted image

A kdo dela, ali pozna nekoga, ki dela na TV pika???

clock-img

13.06.2008, 17:44

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

jz bi jim zagrozila, da jih prijavim na zvezo potrosnikov, ce mi v 2 dneh ne izplacajo

točno tako! boš videla kako hitro se bo alo vse zment... Če ne jih pa res prijavi. Saj tebe nič ne stane. Samo dopis pošlješ... pa naj se jebuser posted image

jaz sem se že navadla, da sem hudobna oz. vztrajna, ko se mi zdi, da mi nekaj pripada... pa naj bo v trgovini, gostilni, v službi ali pri nagradni igri... pa brez slabe vesti...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem