writing-img

Kaj pripraviti možu za 30.letnico?

clock-img

18.12.2006, 10:34

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

V soboto moj mož praznuje 30 let (rojstni dan je imel že 13.12., ampak v soboto imamo žurko). In rada bi mu "ušpičila" ene par luštnih for, da si bo ta rojstni dan zapomnil bolj kot druge. Zadnjič smo bili na 40-letnici od enega kolega in so mu ful dobrih for naštimal, jaz pa nimam idej, zato vas prosim za pomoč. Lahko je več akterjev, saj mi bodo pomagali tudi drugi udeleženci na fešti. Hvala.

LP; Bejba

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

clock-img

18.12.2006, 13:32

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

Jaz sem mojemu nastavila po vseh stopnicah svečke (čajne), v stanovanju pa je bila tema, gorelo je 30 čajnih svečk po celi dnevni, igrala je njegova priljubljena glasba, na stropu je bilo 30 balonov, na mizi šampanjec v posodi z ledom in na sredini mize torta. Moj je bil tako vesel, da so kar solze pritekle. Pa seveda darilo ga je čakalo na mizi.
Če boš imela zabavo, lahko naredite "zabavo presenečenja" in ga pričakate v temi....

clock-img

18.12.2006, 20:32

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Ja, saj to je super, ampak jaz mislim kakšne igrice kot npr na fantovščini ali dekliščini, da bi bilo malo smeha in, da bi si zapomnil kdaj jih je imel 30  user posted image .

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce
za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa.
(Elizabeth Stone)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem