writing-img

Kaj proti bruhanju za na dopust?

clock-img

17.07.2007, 22:46

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Ojla!

Imamo tezavo: nasa 18-mesecna pupa sedaj, 2 dni pred dopustom, izbruha skoraj vse kar poje. Bruhala je v soboto, potem dva dni NIC, potem pa spet danes pred spanjem. Sli do zdravnice, rekla, da to ni poleti nic cudnega za te maleuser posted image in naj le dovolj pije. Ona pa vec kot pije, vec izbruhauser posted image .

Kaj svetujete naj vzamem s seboj na dopust, za vsak slucaj? Kake dehidracijske soli ali kaj?

Resno me skrbi, ker ceprav dovolj (res dovolj) pije, lahko s takim tempom bruhanja dehidrira!

clock-img

17.07.2007, 23:11

clock-img

Anja25

pencil-img

203

Ja, da ne bo dehidrirala moraš kar paziti. Ravno zadnjič je bila debata o tem bruhanju. Ena je omenila (in tudi jaz sem že večkrat slišala), da zelo pomaga coca-cola, samo, da ji moraš mehurčke ven spraviti oz. dodati ščepec sladkorja in potem to po žličkah to otroku dati.
Drugače pa zelo pomagajo tudi Linex kapsule, ki jih tudi otrok lahko zaužije večje količine, ker so pripravljene čisto na naravni osnovi.

LP

clock-img

17.07.2007, 23:17

clock-img

Anonimen

Kot je ze Anja napisala - postana coca cola, bobi palcke .. linex je za drisko, oglje tudi user posted image  

Z apit ji pa dajaj po zlicakh - dve zlicke npr. na vsake 15 min, ne naenkrat, da ne obremenjujes zelodcka. Pa kak prepecenec, grisine ..

clock-img

18.07.2007, 06:02

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Če ji daš malo Nelita iz lekarne ne bo škodovalo.

clock-img

18.07.2007, 09:19

clock-img

Nyah*

pencil-img

1972

Hvala vsem za odgovore, res me skrbi.
Drugace je normalno zivahna, nagajiva user posted image , ampak zakaj vse, kar poje, proti veceru izbruha, mi ni jasnouser posted image . Danes bom poskusila priti z njo do zdravnice, potem bomo pa videli, kaj in kako!

clock-img

18.07.2007, 09:40

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Jaz bi otroka peljala k zdravniku, ker meni se tako pogosto bruhanje ne zdi normalno, pa četudi je poleti.user posted image

clock-img

18.07.2007, 13:33

clock-img

arielca

pencil-img

2312

Tudi meni to ni običajno. In bi kar fino zasitnarila, ker zdrav otrok ne bruha. Tudi če mu je vroče. Držim pesti za vas user posted image !

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem