writing-img

Kaj rabim

clock-img

05.07.2005, 09:02

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Ker gremo drugi teden na dopust- morje me zanima, kaj vse potrebujem za našo malo, ki bo 7m stara. Sej za oblekce približno vem. Zanima me kaj potrebujem od zdravil. Ali pa kaj ste ve pozabile, pa bi nujno rabile? Da si malo seznamček pripravim.

Lp

clock-img

05.07.2005, 09:09

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

mi smo vzeli, calpol za vročino, pa svečke, pa kamagel kremo proti opeklinam, pa kremo za rit..pa nč drugega. TAmala je mela polno pikic pod vratom, to je bilo zaradi švica in je nisem imela s čim namazat. Sedaj je stanje že skoraj dobro!

Uživajte

clock-img

05.07.2005, 09:09

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Manj ko kompliciraš bolje je. Ko smo bili mi na morju je bil tamal star dobre štiri mesece, sabo sem imela, kremo za sončenje, kremo za rit, milo, kapljice AD3...in to je to,od zdravil. Potem pa krožniček, žlico, mleko v prahu, kašico. Frutke sem kupila sveže na morju. Plavalne plenice, klobuček, par bodijev, pa še teh nisem ponucala.

Lep dopust!

clock-img

05.07.2005, 09:11

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Svečke,pa termometer
Proti pikom mazilo ( synapen)
Proti opeklinam kakšno kremico
pinceto za iglice, če sličajno kam stopiš
nekaj proti driski (Linex,dobi se tudi neko mleko v prahu proti driski,samo sempozabila kako se mu pravi Aptamil-nekaj?)
Kakšen Canesten za ritko

clock-img

05.07.2005, 10:57

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Vprašaj Jančiko, danes je v sanjah pakirala za morje. Pa bi mi sploh ne povedala, če je ne bi izrecno vprašal, kaj se ji je zjutraj sanjalo...

Potem pa se čudite, zakaj moški ne obvladamo. Ker ne treniramo teh stvari na suho med spanjem, zaboga!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem