writing-img

Kaj rabim pred diag.hsg?

clock-img

12.05.2009, 20:53

clock-img

buča

pencil-img

825

Na operativni laparo in hsg sem bila že januarja 2008,zdej pa so me dal še na diagnostični hsg.Neka znanka mi je omenila,da za ta diag.hsg potrebujem izvid krvi star max.3 dni.Sam zanima me,če to drži,da nebi potem brez tja prlaufala.ok,tenks,buča

Moj najsvetlejši sonček Pika-25.5.2003
že 6 let čakamo bratca ali sestrico...zdej že 8..

clock-img

12.05.2009, 21:04

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Malo je različno od bolnišnice do bolnišnice. Ponekod ti kri vzamejo ob sprejemu; v Celju prineseš izvide s sabo, naj ne bi bili starejši od nekaj dni. Če kaj manjka (pri meni je bilo nekaj, se ne spomnim, kaj), ti to naredijo ob sprejemu. Najboljše, da pokličeš in vprašaš, ker za vnaprejšnje izvide rabiš napotnico od osebnega zdravnika.

clock-img

12.05.2009, 21:17

clock-img

buča

pencil-img

825

o,jančika,stara sablja...no,potem bom pa poklicala,nouser posted image

clock-img

12.05.2009, 21:53

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Buča, sem vesela, da te še kdaj preberem, čeprav bi te raje na kaki bolj veseli temi. Fajn zrihtaj.

clock-img

12.05.2009, 21:55

clock-img

bayb77

pencil-img

97

V Lj. rabiš izvid krvi prinesti s sabo. In ja, res ne sme bit starejši kot 3 dni.

clock-img

13.05.2009, 21:29

clock-img

buča

pencil-img

825

sem danes klicala v lj,pa vprašala,pa so mi rekli,da ne rabim izvida.user posted image

clock-img

16.05.2009, 19:53

clock-img

tecnobica

pencil-img

1418

Kako je pa v PO? Vem, da pridem tja nenaročena, samo tole od izvidov mi je pa ušlo iz spomina.

Jaz grem ta teden enkrat, ker sem včeraj dobila user posted image .

Aja, pa še to (sem prebrala vse kar mi je vrglo ven pod HSG, pa nisem nikjer zasledila): Ali bom lahko po posegu sama peljala do doma (cca pol ure)?

clock-img

16.05.2009, 19:57

clock-img

Anonimen

SR mora biti pregledan pred slikanjem maternice, in to zato, da vidijo, če imaš kakšno vnetje.Če je SR- sedimentacija visoka, pregled prestavijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem