IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
po moje patrino tud s Tomom Križnarjem ne more na drink - bi padla v (pre)hudo depro....
Misliš? No, to se ni za bati. Mislim to, da bi ob drinku s Tomom Križnarjem padla v depresijo. Sem imela možnost , da sem ga kar nekajkrat v živo srečala in poslušala na različnih srečanjih in me ni nikoli prijelo da bi si zaradi njega rezala žile. Tudi zaradi tematike, ki jo ponavadi ubere na svojih srečanjih ne. Prej nasprotno.
Tudi drugače se čisto fajn zavedam kakšna je trenutna politična, gospodarska... situacija pri nas in v svetu , vendar če se mi ne da tega brati skoraj v vseh temah na RR-ju (očitno nekaterim pa), to še ne pomeni, da si mažem oči in se skrivam pred resnico oz. resnične situacije nisem sposobna ponotranjit... To pač v mojem primeru pomeni, da se mi o politiki in podobnih zadevah ne da razpravljati in poslušati povsod. In mislim, da nisem edina.
...in , če grem s kom na pijačo, definitivno ne grem zato, da bi razpravljala o svetovnih problemih in o najnovejših sprejetih zakonih pri nas- zagotovo najdeva s sogovornikom kakšne bolj sproščujoče in zanimive teme. S političnimi in gospodarskimi težavami sem se primorana ukvarjati pač v službenem času- drink s prijatelji in čvek na forumu pa pač ne štejem tja.