writing-img

Kaj se samo meni zdi, al..

clock-img

14.01.2007, 11:59

clock-img

Anonimen

nas tukaj nekdo fajn zajebava...s temi majhnimi lulčki, odšel je, ali je za vas varanje...

Je še kdo dobil takšen občutek?

Če se motim, se globoko opravičujem.user posted image

clock-img

14.01.2007, 12:03

clock-img

Slončica

pencil-img

576

Sej veš Nivess bedasto vprašanje zahteva še bolj bedast odgovor.Pa to z lulčki še nisem brala..

clock-img

14.01.2007, 15:16

clock-img

Anonimen

No ja, sej mogoče na sres nekdo zajebava in vleče za nos, vendar jaz odgovorim, ko da bi bilo res in kako bi jaz odreagirala. Je pa res, da včasih odgovorim še bolj neumno, ker se že po postu vidi, če te kdo nateguje. 

clock-img

14.01.2007, 18:15

clock-img

domci

pencil-img

376

Pomoje včasih tudi kak post nastane v navalu jeze pa ne razmišlajo........
Kaj pa vem mogoče jih pa samo zanima kaj si ljudje mislijo...... user posted image

clock-img

14.01.2007, 18:23

clock-img

domci

pencil-img

376

Ja no sem si šla brat tale odšel je je pa res maluser posted image   pa z lulekom tudi mogoče se pa res malo hecajo.....

clock-img

14.01.2007, 18:40

clock-img

jooly

pencil-img

932

Tale z varanjem je res mal bosauser posted image user posted image user posted image
Če je to res, moje sožalje anonimni, da se ji je sploh treba s tem ubadat.

Se mi pa zdi mal za lase prvlečen vse skupi - sploh ker take kekčeve teme ponavad ven prinese vedno anonimen gost.user posted image

clock-img

14.01.2007, 20:07

clock-img

Kuba

pencil-img

520

Meni se tudi 'zdi'... ampak kako bomo to vedli? user posted image Itak pa varanje in lulek spadata v sosednji forum SPOLNOST! 

clock-img

15.01.2007, 07:35

clock-img

srki

pencil-img

9222

Mah, če imam kak nasvet, odgovorim, če pa ne, pa ne. S tem se mi pa ne da ubadat, če nas kdo "nateguje". Mogoče pa kateremu, ki ima tak problem, pa ga ne upa izpostaviti, kakšen nasvet prav pride.

clock-img

15.01.2007, 10:29

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Eni imajo preveč časa in premalo domišljije. Pa ko bi vsaj doumeli da ni potrebno biti anonimen-ker to je že na splošno nekaterim sumljivo...preprosto si lahko odprejo novi račun in novo ime.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem